vdm Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Jak w temacie... + jaką pracę wykonujecie Ja w ostatnim tygodniu to 2 razy ponad 20 godzin siedziałem, jestem odpowiedzialny za produkcję, a moje stanowisko to koordynator procesu produkcyjnego
Pandzior Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Jakby tak zebrać wszystkie informacje o użytkownikach, które są już zawarte na forum, to można by się naprawdę dużo dowiedzieć. Robi się tu niezła baza danych na nasz temat. Ja na szczęście jestem zwykłym pracownikiem szeregowym i ostatnio rzadko kiedy pracuje dłużej niż osiem godzin.
Tzieland Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 koordynator w firmie kontrolującej jakość wyrobów do branży motoryzacyjnej...zakres obowiązków: kontrola pracowników czy dobrze wykonują pracę...w pracy spędzam równo 8 godzin, czasami mniej
morsdicti Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Specjalista aplikacje i rozwiązania mobilne w wiodącym na rynku portalu internetowym - 8 godzin dziennie (luźno +/- godzina) nielimitowane przerwy, zero problemów z urlopami - minus ? - to korporacja :/
djdenox Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Hey ja pracuje jako przedstawiciel firmy w pracy zdarza mi się siedzieć i po 10godzin ale to rzadkość przeważnie nie dociągam nawet do 8godzin tylko jakoś 6 godzin czasem 5. po prostu mam jakiś plan na dzień muszę to zrobić i gotowe zrobię za 4godziny to do chaty... a do domu mam daleko strasznie bo całe 600m
danio0x0x Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 w pracy spędzam 8 godzin na stanowisku monter mechanik przy montażu naczep
andegrand Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 8 dziennie ostatnio był postój to o 7 do 19,45 40 stopni i wilgotność z 70 % pot po jajach cieknie
Buba Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 zaczynam w poniedziałek i kończę w czwartek. ma ktoś lepszy wynik?
ziutek1957 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Sprzedawca czesci samochodowych w hurtowni odpowiedzialny za sprzedaz poprzez allegro-8 h dziennie,w przerwach na forum A4 :-)
a4lover Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 na umowie specjalista do spraw sprzedaży - 8h per day - ostatnio coraz częściej na forum zamiast klientów obsługiwać
MAGIC87 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 a ja różnie... czasem wcale, czasem po 15 h produkuje meble 10 metrów od miejsca z którego pisze
sebul Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Rowne 8 godzin i zawijam do domu, a robie jako kontroler jakosci w elektronice.
miszka Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 10h dziennie na zmianę raz 3 raz 4 dni w tygodniu + overtime w wolne dni jak ktoś chce. Sektion lider odpowiedzialny za produkcje w fabryce produkującej Lazanie .
Si?a Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Witam jestem studentem na wydziale budowy maszyn i lotnictwa, kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, trochę nie pasuje do tego tematu ale chciałbym się zapytać, tych którzy pracują w fabrykach. Czy ktoś studiował na tym samym kierunku co ja?
marekg Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 Witam jestem studentem na wydziale budowy maszyn i lotnictwa, kierunek Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, trochę nie pasuje do tego tematu ale chciałbym się zapytać, tych którzy pracują w fabrykach. Czy ktoś studiował na tym samym kierunku co ja? PRz jak mniemam Ja też po tym samym wydziale ale na Konstrukcji samolotów. A czy pracuje w fabryce? no w sumie fabryka też jest No ale żeby pozostać w temacie wątku to tylko napisze, 8 godzin za biurkiem. Od czasu do czasu przechadzka na produkcje popatrzeć co znowu spiep...
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 ja pracuję ile muszę, czasami zdarzają się 16tki przez tydzień a potem np. miesiąc wolnego, mam pełną swobodę do pracy mam jedyne 140 km w jedną stronę
Marko42 Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 teoretycznie 8 h dziennie w systemie czterobrygadowym jak trzeba to i dluzej a pracuje w firmie zajmujacej sie produkcja papieru
Flaha Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 praktycznie nielimitowany czas pracy, tzn nigdy mniej niż 8godz a najczęściej po około 10godz, nocki, niedziele i święta heheh, ale i tak to lubię, chwasty wyrywam, ale w normalny sposób - na zasadzie, że z ludźmi po ludzku a z k..wami po k..wsku.
Dev Opublikowano 14 Marca 2012 Opublikowano 14 Marca 2012 7dni w tygodniu ale i tak jest tydzien za krótki...
Rekomendowane odpowiedzi