damage Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 jak to wpisać w allegro,bo nic mi nie wyszukuje,godzine już walcze,dzieki
żbik Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 Wpisz po prostu wiązka pompowtryskiwaczy albo listwa pompowtryskiwaczy i już.
wrclaguna Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 038971600 Adapter-przewod elektryczny wtryskiwacz wg. ETKI Cena 242 PLN
gregson Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Witam, Czy ktoś się orientuje czy listwę pompowtryskiwaczy da się wymontować bez ściągania głowicy ? Dzięki
gregson Opublikowano 26 Listopada 2015 Opublikowano 26 Listopada 2015 Rozumiem, że jak ściągnę pokrywę zaworów to da się ją rozmontować ? bo wyciągnąć w całości za bardzo nie ma miejsca
machina Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Demontujesz pokrywę zaworów, odkręcasz z tyłu głowicy wtyczkę wiązki oraz samą wiązkę. Wyciągając do tyłu co kawałek jest elastyczna i można ja wygiąć do góry o w ten sposób wymontujesz całą. Składasz w odwrotnej kolejność.
gregson Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki za info. Sączył się z pod niej olej, posmarowałem delikatnie dookoła masą uszczelniającą dirko i narazie jest sucho. Ale jak by ciekło ponownie to trzeba bedzie wyciągnąć i dobrać jakiegoś nowego oringa. W orginale chyba oring nie występuje tylko cała wiązka. Edytowane 29 Listopada 2015 przez gregson
Rekomendowane odpowiedzi