aphex Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witam Chciałem sie pochwalić moja niuńką. Jest to moje pierwsze Audi i już sie w nim zakochałem . Silnik ACK 2.8 V6 30V QUATTRO TIPTRONIC 97 r. Czarna skóra, kierownica obszyta skórą, szyberdach, klimatyzacja, tempomat. Pozdrawiam i proszę o opinie. :> :> :>
Filutek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No ladna jest, wedlug mnie felgi niepasoja ale twoja sprawa. Mam ten sam silnik.
marek RĄCZKA Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 ładna a4 i do tego quattro :th: jakieś mody może kieruneczki boczne białe i lampy przednie po II lifcie , kieronica po lifcie i alusiki wymiana i będzie miodzio . ładniutka pozdrawiam
aphex Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No ladna jest, wedlug mnie felgi niepasoja ale twoja sprawa. Mam ten sam silnik. Tak jakbym sobie je wybrał One już były a auto mam od miesiąca. Daj mi troszkę czasu na jakieś zmiany . Jedynie co będę chciał zmienić w niuńce to właśnie felgi na takie jakie ty Filutek masz, światła i listwy chromowane na obrzeżu okien. Panowie gdzie można takie listwy załatwić??? [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2008, 13:33_________________________________________________Więc po długim czasie w końcu zakupiłem prezenty do niuni Nie mogę się napatrzeć :>
Gik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Masz na myśli chromowe listwy na około okien? Daruj je sobie - nie będzie ładnie wyglądać. Zainwestuj w lampy poliftowe, na przód i może tył, odświeży autko.
Fifiński Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 piękna felga :good: Powodzenia w dalszych modach, lampy przednie przedliftowe dużo odświeżą auto
Rekomendowane odpowiedzi