Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Niebieski Bandyta z UK WORK IN PROGRESSSS.....!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powtórze się, ale co mi tam.......sliczna furmanka. Nic dodać nic ująć. Wszystko z gustem i klasą. Do tego ten kolorek, normalnie bajka. A z innej beczki. Powiedz mi, bo nie doczytałem, jakie końcówki wydechu wrzuciłeś? Kompletuje do siebie do avanta, lecz nie wiem co wybrać i jaki rozmiar. Jedyne czego się domyślam to srednica rury wylotowej z tłumika, chyba 50mm przy 2.5 TDI.......

tam tzeba i tak dopsawac kawalek ale 50mm jak dobrze pamietam

koncowki ultera najlepiej rs fi 90

mikaszi

furaczek jak ta lala, tez mialem taki kolor w swojej poprzedniej, jak chcesz to mam brd na zbyciu !

Opublikowano
  • Autor
Powtórze się, ale co mi tam.......sliczna furmanka. Nic dodać nic ująć. Wszystko z gustem i klasą. Do tego ten kolorek, normalnie bajka. A z innej beczki. Powiedz mi, bo nie doczytałem, jakie końcówki wydechu wrzuciłeś? Kompletuje do siebie do avanta, lecz nie wiem co wybrać i jaki rozmiar. Jedyne czego się domyślam to srednica rury wylotowej z tłumika, chyba 50mm przy 2.5 TDI.......

tam tzeba i tak dopsawac kawalek ale 50mm jak dobrze pamietam

koncowki ultera najlepiej rs fi 90

mikaszi

furaczek jak ta lala, tez mialem taki kolor w swojej poprzedniej, jak chcesz to mam brd na zbyciu !

- Ja nie musiałem nic dorabiać , obciełem te skierowane w dół końcówki zostawiająć tak około 2cm rurki wychodzącej z tłumika i do tego przyspawałem nowe końcówki .

- Tak zgadza się , średnica to 50mm a końcówki mam dokładnie takie 120mm-N1-90RS 50mm

mid_n1-90rs.jpg

a kupiłem dokładnie na tej stronie i nawet do UK mi przysłali

Końcówki ozdobne pojedyńcze - Końcówki - Sklep - Ulter Sport

Co do turbiny to będę pamiętał ale narazie nie mam w planach żeby jakoś mocniej moc podnieść , narazie myslę żeby podciągnąć coś na swoich gratach :wink:

Opublikowano

Wielkie dzięki, czyli jakieś wytyczne już mam......Powodzonka w dalszym modzeniu :-)

Opublikowano
  • Autor
Wielkie dzięki, czyli jakieś wytyczne już mam......Powodzonka w dalszym modzeniu :-)

:hi::wink:

Opublikowano

O żesz w pipkę, super to twoje B6 :kox: Jak B6 mi się średnio widzi (zarówno sedan jak i avant) to twoje jest genialnie zrobione, a kolorek megaa :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

interior2u.jpg

Więcej na pierwszej stronie :kox:

Opublikowano

Piękna kiera i ogólnie cały projekt:kox: do kompletu pasowałoby jeszcze FIS na kolorowy zmienić:whistling:

Opublikowano

Bardzo ładna. :naughty: A co do poduchy to wystrzeli czy nie?

Opublikowano

Taką kiere ma teraz co drugi Diesel:grin:

Opublikowano
  • Autor
Piękna kiera i ogólnie cały projekt:kox: do kompletu pasowałoby jeszcze FIS na kolorowy zmienić:whistling:

Założenie licznika z kolorowym fisem to 5 minut roboty , niestety w mojej okolicy tu w UK nie ma żadnego fachowca który by mi to ogarnął i nic nie spartolił , dlatego musi być na razie tak jak jest. Jak będę w Polsce w lato to może to ogarnę .

Opublikowano

Założenie licznika z kolorowym fisem to 5 minut roboty , niestety w mojej okolicy tu w UK nie ma żadnego fachowca który by mi to ogarnął i nic nie spartolił , dlatego musi być na razie tak jak jest. Jak będę w Polsce w lato to może to ogarnę .

:thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

Kolego powiedz no od czego masz włącznik świateł z ostatnich zdjęć wnętrza albo daj jakiś nr części

Opublikowano

elegancko, elegancko :thumbup1:

gumy nowe na podłodze??

pikowaną gałeczkę dorwałeś 5-biegową??

Opublikowano
  • Autor
Kolego powiedz no od czego masz włącznik świateł z ostatnich zdjęć wnętrza albo daj jakiś nr części

Żeby zrobić taki włącznik jak mój , potrzebne ci taki włącznika świateł który jest montowany w wyższych modelach Audi A3, S3 ,TT

$(KGrHqFHJEwE+glEBmVMBQYZ9Q6nog~~60_58.JPG

elegancko, elegancko :thumbup1:

gumy nowe na podłodze??

pikowaną gałeczkę dorwałeś 5-biegową??

Dzięki , twoja też jest niczego sobie :wink:

Tak gumy nówki sztuki a gałeczkę mam przerobioną od Audi A3 :wink:

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

Jak masz obydwa takie włączniki to jest 15-20 minut roboty na spokojnie

---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ----------

I efekt taki

img5460h.jpg

Opublikowano

Lubie takie kolorki i takie rezanko... :whistling: Ta kiera też mi się podoba! :kox: Czy Mu-Fu działa? :mysli:

Opublikowano
  • Autor
Lubie takie kolorki i takie rezanko... :whistling: Ta kiera też mi się podoba! :kox: Czy Mu-Fu działa? :mysli:

Działa tak jak fabryka dała :decayed: i wykorzystuje 100% jest możliwości :kox:. Najbardziej podoba mi się opcja SDS

Opublikowano
:good: Pytam o MuFu bo gdzieś był temat, że nie działa coś tam ale to może przy swapie do B7? :mysli:
Opublikowano
:good: Pytam o MuFu bo gdzieś był temat, że nie działa coś tam ale to może przy swapie do B7? :mysli:

To przy swapie na rs4 bo tam sa przyciski od fisa

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Opublikowano

kiera z r8 nie bangla

---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Tfu. z rs4

Opublikowano
  • Autor

Trochę lipa że taka droga furka jak RS4 nie ma sterowania nawigacją z kierownicy , tylko jakimś fisem :thumbdown: