turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-montaz-tylnych-poduszek-airbag-209209/
barrowiec1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 panowie recarosy mają w komplecie poduchy w tylnej kanapie , czy jest możliwość zamontowania tego w samochodzie gdzie ich nie było? Jest. W warsztacie jest watek Bart-sa. Chodzi o pociagniecia 3 kabelkow do poduch... Pryszcz :-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
miszka Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-b7-montaz-tylnych-poduszek-airbag-209209/ podziękował ale chyba sobie to odpuszczę ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:57 ---------- panowie recarosy mają w komplecie poduchy w tylnej kanapie , czy jest możliwość zamontowania tego w samochodzie gdzie ich nie było? Jest. W warsztacie jest watek Bart-sa. Chodzi o pociagniecia 3 kabelkow do poduch... Pryszcz :-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 zapomniałeś dodać że trzeba przy tym pół samochodu wybebeszyć
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Po co pół, wystarczy tunel zrzucić żeby dostać się do sterownika poduszek. 20minut roboty
barrowiec1 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jakie pół? Tunel, aby dostać się do sterownika airbagów i tylną kanapę aby pociągnąć kable do poduszek. U mnie na foci było jeszcze rezanie grzanych foteli, także nie ma się czym przejmować :-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
turbobastard Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 za dwa tygodnie lece do Manchesteru 600km w dwie strony to się okaże jak jest z ich wygodą wszedzie masz daleko z tego bostonu, przeprowadz sie do midlands
miszka Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 za dwa tygodnie lece do Manchesteru 600km w dwie strony to się okaże jak jest z ich wygodą wszedzie masz daleko z tego bostonu, przeprowadz sie do midlands
andr3i Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 za dwa tygodnie lece do Manchesteru 600km w dwie strony to się okaże jak jest z ich wygodą wszedzie masz daleko z tego bostonu, przeprowadz sie do midlands daleko to ja mam wszedzie
turbobastard Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 za dwa tygodnie lece do Manchesteru 600km w dwie strony to się okaże jak jest z ich wygodą wszedzie masz daleko z tego bostonu, przeprowadz sie do midlands daleko to ja mam wszedzie A Ty to juz wogole hahah
miszka Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 ściągniesz osłonę pod kierownicą i będziesz widział mały bezpiecznik, tam chyba 10 jest, zmienisz na większy i tyle kurcze nie mogę znaleźć tego bezpiecznika który to bezpiecznik , podłączyłem recarosy , wszystko działało może 5-10 minut i teraz cisza . Podejrzewam że bezpiecznik nie wytrzymał i strzelił , tylko gdzie on jest ? te co są z boku sprawdziłem wszystkie i tam jest ok idę zobaczyć pod kierownicą .
marcin_o23 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 tam oprócz tych przekaźników jest jeden normalny bezpiecznik, poznasz schyl się i na pewno zobaczysz wywala bo jest za słaby
Wojtek_A4 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Dokladnie. Sciagaj oslone pod kiera i zobaczysz.
miszka Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 czerwony 10 nie był strzelony , zamieniłem na 30 i to samo , te dwa zaznaczone na czerwono sa dołożone jak zakładałem elektryczne szyby z tyłu ---------- Post dopisany at 08:33 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ---------- jakieś pomysły ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:33 ---------- vag może wywalić błędy ? ---------- Post dopisany at 08:54 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- idę włożyć drugi fotel małe porównanie s-line vs recaro
miszka Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 noto siedzonka zamontowane , nie podłączałem na razie grzania bo idzie lato więc może poczekać tak szybko parę fotek Zrobiłem rundke za miasto i podług tego co nie którzy pisali to są naprawdę wygodne a trzymanie to tak jak by człowiek był do nich przyklejony Tylko trochę się nie mogę przyzwyczaić do tego jasnego koloru i może teraz palnę największą głupotę ale z poprzednimi fotelami mi się bardziej środek podobał
miszka Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 wiem że jest mega ale jakoś nie czuję klimatu , spodziewałem się większego: ŁAAAŁ !!! po przymiarce wiem jedno , na pewno nie dał bym za te stołki tyle ile one stoją czyli 4-5k zł ---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ---------- po za tym na zdjęciach widać jak by ta alkantara była biała , ale tak naprawdę jest bardziej szara , kumpel ma podobne w S3 i powiedział że takich całkiem białych nie było
laki83 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 mikaszi to wnętrze z tymi zydlami i tą kierą jest mega...normalnie mózg sie sam lasuje:slina:
Rekomendowane odpowiedzi