barrowiec1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 a czemu się nie zakłada z nowszych roczników??
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 no właśnie też miałem o to zapytać
spetsnaz Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 o gustach się nie dyskutuję mi się podoba tak jak jest :kox::kox: Michał, absolutnie sie z Tobą zgadzam wyrażam jedynie swoją opinie. Moim skromnym zdaniem obecna felga z dużym "prześwitem" prezentuje sie dużo fajniej przy dużej średnicy tarczy, na zwykłych hamulcach zostaje czarna dziura. tak jak pisałem, to jest moje zdanie. reszta projektu w dechę!
Patryś Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 są na forum bardziej wypasione furki , ale małymi kroczkami ich gonie co za brednie. Fura na wypasie a ktoś tu pisze głupoty.
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 są na forum bardziej wypasione furki , ale małymi kroczkami ich gonie co za brednie. Fura na wypasie a ktoś tu pisze głupoty. wpier... powinien dostać za to
miszka Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 są na forum bardziej wypasione furki , ale małymi kroczkami ich gonie co za brednie. Fura na wypasie a ktoś tu pisze głupoty. wpier... powinien dostać za to No dobra może jest na czym oko zawiesić Tapnięte z audiczki
andr3i Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Nigdy się nie zakłada się do auta oryginalnego felunku z nowszego rocznika modelu (dla znawców tematu). Nie dotyczy felg niżej 16" na zimę Jest wiele innych felg, które będą robiły robotę w sedanowym nadwoziu B6 a dlaczego sie nie zaklada? ja mam 17 z b8 na zime i tez wygladaja kozacko
kris_91 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Kurde dobre to kolo jest:) Nie wyglada na 18:P Kolor marzenie:D
DIMO Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Michal zaprezentuj te fure w koncu na AUDI-MANIACS i pojaw sie na zlocie. No i ktorego to dokladnie sie wybierasz do PL moze razem popedzimy...
miszka Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 A witam kolege z zaprzyjaźnionego forum. Wszystko w swoim czasie , zresztą każdy może sobie tutaj zajrzeć ale jak znajdę trochę czasu to na pewno coś zarzucę Do PL jadę tak gdzieś w ostatni weekend lipca 25/26
andr3i Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Miichal przerzuc wyjazd jak dasz rade na pierwszy weekend sierpnia 2,3 to smigniemy razem ps moze Cie w niemcowni nie zgubie
DIMO Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 No wlasnie chlopaki niezarejestrowani autka nie widza no i wlasnie przezuc wyjazd na 2,3,4 to beda trzy auta, lol
miszka Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Andrzej jak by co to będę długimi dawał , mi to w niemcowni zawsze jeszcze jednego biegu brakuje a z tym wyjazdem , czyli z datą nic nie obiecuję , ale zobaczę co da się zrobić
andr3i Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 No wlasnie chlopaki niezarejestrowani autka nie widza no i wlasnie przezuc wyjazd na 2,3,4 to beda trzy auta, lol +10
miszka Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 słońce się pokazało i takie tam małe rezanko było i żeby nie było im smutno jest też rodzeństwo :jerk:
miszka Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 była też przymiarka listeweczki rs4 , która mi się poniewiera :naughty: tak myślę jak by wyglądało w komplecie ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ---------- było trochę czasu to założyłem ori RS4 rączkę i osłonę ręcznego niby nic ale oko sie cieszy
miszka Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Opublikowano 22 Lutego 2014 do kompletu z guzikiem otwierania klapy wpadły ori zawiasy jeszcze nie w kolorze ale jak się ociepli to się ogarnie i już życie jest prostsze gdy ma się czyste ręce
Rekomendowane odpowiedzi