miszka Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 w zderzaku poszło łączenie góry z dołem i dlatego ciulowo wyglądało. Poza tym połamały się zaczepy przy nadkol i dlatego odstawało na bokach. Zaczepy już kupione i będzie git majonez. I znajdź mi S-line z pdc i spryskami... [emoji10] Jestem ebay master ale takiego jeszcze nie widziołem
amaradaar Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 eeeee no nie gadaj Ty nie znajdzieszz... Ty nie znajdziesz
miszka Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 eeeee no nie gadaj Ty nie znajdzieszz... Ty nie znajdziesz Powaga i sam mam ulepa ale jak ktoś sie nie zna to nawet nie zauważy
amaradaar Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 no nie no nie ulepa wiekszość rzeczy jak ktoś się nie zna to nie zauważy to jest kwestia czy Ci serce pozwala na ulapa
miszka Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 no nie no nie ulepa wiekszość rzeczy jak ktoś się nie zna to nie zauważy to jest kwestia czy Ci serce pozwala na ulapa Już nie bądźmy tacy uczuciowi, czasami trzeba też trochę głową pomyśleć i zamiast 2.5K zł , zapłacić 400zł za składaka , który różni się właściwie od oryginału tylko tym że nie składała go fabryka
wodz Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 Ładna sztuka i widać że o nią dbasz,ale jednak koło 19" bym tu widział Pozdrawiam.
miszka Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Ładna sztuka i widać że o nią dbasz,ale jednak koło 19" bym tu widział Pozdrawiam. Dzięki bardzo i fajnie że sie podoba . 19" jest w planie na wiosnę , tak jak zresztą pare innych rzeczy . Aktualnie do jakiego kolwiek rezania blokuje mnie pogoda. Nie mam garażu a w UK właśnie zaczął się sezon na kalosze i parasolki
wodz Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 UK właśnie zaczął się sezon na kalosze i parasolki Hehe,dokładnie jest jak piszesz. Aktualnie również jestem w UK
miszka Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 UK właśnie zaczął się sezon na kalosze i parasolki Hehe,dokładnie jest jak piszesz. Aktualnie również jestem w UK A dokładniej ?
miszka Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Opublikowano 4 Listopada 2015 Jakie inne plany?...z głównych priorytetów to tarcza sprzęgła obita kewlarem, większe turbo fmic i 200+ a reszta to tak jak w opisie Ostatnio też zacząłem się zastanawiać nad webasto
wodz Opublikowano 4 Listopada 2015 Opublikowano 4 Listopada 2015 A dokładniej ? Bordon(GU35) mała mieścina.
miszka Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) zapraszam do głosowania http://a4-klub.pl/index.php?/topic/338740-pazdziernik-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/ Edytowane 18 Listopada 2015 przez miszka
amaradaar Opublikowano 20 Listopada 2015 Opublikowano 20 Listopada 2015 Jakie inne plany?...z głównych priorytetów to tarcza sprzęgła obita kewlarem, większe turbo fmic i 200+ a reszta to tak jak w opisieOstatnio też zacząłem się zastanawiać nad webasto Pakuj Panie złota rzecz warta każdej złotówki a skoro ja wydałem 1,5k i mówie że warta to Ty jak kupisz za 300zł to już całkiem warta
miszka Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Takie tam z kolegi A4 2013 Edytowane 19 Grudnia 2015 przez miszka
grzes283 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Hahaha kolegi młodszy, a Twój i tak błyszczy Ciekawe to Twoje koło.....
Roboform550 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nieraz widuję a6 na takim kole jak u Ciebie...i powiem średnio to wygląda...aczkolwiek na a4 wygląda do naprawdę dobrze...może to zasługa obniżenia i et...
miszka Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2015 Heh Nie raz sie z niego śmieje że nie widać różnicy więc po co przepłacać. Zabulił w raty rok temu 26k funtów i jeszcze długo bedzie spłacać. Nieraz widuję a6 na takim kole jak u Ciebie...i powiem średnio to wygląda...aczkolwiek na a4 wygląda do naprawdę dobrze...może to zasługa obniżenia i et... Jeździ u mnie A4 B6 tylko że w avancie na takim felunku i też jakoś mi sie nie widzi. W sedanie chyba najlepiej wyglądają
Rekomendowane odpowiedzi