andr3i Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 no kierka robi tutaj robote ogolnie widze ze dopieszczasz autko ladnie
Nowek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam! Piękna audina, gratuluje modów Mam pytanie, ile wyszła Cie zmiana na tą kiere? I czy dużo z tym zabawy? (może być na priv) Pozdrawiam.
miszka Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 Nowa mordka , więcej pikczerów jak umyję furkę bo
Artur82 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Nowa mordka , więcej pikczerów jak umyję furkę bo http://img11.imageshack.us/img11/5331/nowamordeczka.jpg no jest petarda
kuba9001 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 w czerni było by mega choć i tak cale auto jest kosiorem
miszka Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 co wy tak wszyscy z tymi czarnymi ramkami , to jest jakaś patologia na tym forum ja jednak zostanę przy chromie
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 co wy tak wszyscy z tymi czarnymi ramkami , to jest jakaś patologia na tym forum ja jednak zostanę przy chromie wiadomo, to Tobie ma się przede wszystkim podobać..
sprytny Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Ten egzemplarz mi siedzi! W takie coś brnę. Gratulację
miszka Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 Będzie się działo :kox: na pokładzie zagościł także tylny stabilizator od RS4 B7 i skórzany łokieć z pakietem światło pikczery wkrótce
spidzior Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Mega ten Twoj "bandyta"..... jak ogarnoles znaczek s-line na esowym ruszcie? nie odstaje zabardzo? tez musze to ogarnac ale boje sie ze jak go na tasme w 2punktach przykleje to zaraz go zdmuchnie.... pozdr
miszka Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 Mega ten Twoj "bandyta"..... jak ogarnoles znaczek s-line na esowym ruszcie? nie odstaje zabardzo? tez musze to ogarnac ale boje sie ze jak go na tasme w 2punktach przykleje to zaraz go zdmuchnie.... pozdr znaczek od drugiej strony trzyma się na trytytkach
spidzior Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Mega ten Twoj "bandyta"..... jak ogarnoles znaczek s-line na esowym ruszcie? nie odstaje zabardzo? tez musze to ogarnac ale boje sie ze jak go na tasme w 2punktach przykleje to zaraz go zdmuchnie.... pozdr znaczek od drugiej strony trzyma się na trytytkach niezly pomysl.....
Fr0styyy. Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Po rezaniu tylnych siedzeń samochód nie stracił nic na sztywności albo co?
miszka Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Opublikowano 24 Marca 2013 Po rezaniu tylnych siedzeń samochód nie stracił nic na sztywności albo co? a co tam miało stracić na sztywności , przecież ja tylko usunąłem ścianę grodziową , którą nie wiem po co w ogóle wstawili widzę że grubo myślisz o tej przeróbce
Rekomendowane odpowiedzi