Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podłączenie oświetlenia do kubka i wizytownika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM.
Gdzieś wyszukałem o podłączeniu oświetlenia do wizytownika i kubka z przycisku ESP. Teraz nie mogę tego odszukać. Czy ktoś będzie tak miły i powie mi jak to podłączyć? Ja oczywiście myśle nad swoim patentem i pochwale się nim jak wypali, generalnie nie chce wkładać żadnej plexy a symbole kubka i wizytownika będą się świecić nawet jak będą wysunięte-taki plan ;).
Teraz wracając do podłączenia się do ESP, proszę o podanie konkretnie koloru kabla czy numeracji do jakiego pinu się podpiąć, a jeszcze jedno znalazłem u siebie taką niebieska nigdzie nie podpięta kosteczkę i czy to czasem nie służy ona do zasilania diod od kubka i wizytownika? Bo z tego co "wymacałem" idzie ona z centralnych nawiewów.
img1318kt.jpg
img1317f.jpg
img1316c.jpg
POZDRO

Edytowane przez wrclaguna

Opublikowano

Jest obszerny temat o montażu pakietu podświetlenia wystarczy przeczytać trzy pierwsze lub ostatnie strony i wszystko jasne.

Lepiej się podpiąć pod podświetlenie środkowych nawiewów. I więcej luzu bo kabel od esp jest dosyć krotki.

lektura
:arrow2: :arrow2: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/12795-all-b6-montaz-elementow-pakietu-oswietlenie-kratek-nawiewow-lampki-przedniej/

Może to być ta kostka.

kombinujesz diody pod zaślepką? i płaski kabelek podklejony pod szufladką?

Edytowane przez cwiara

• 1 rok później...
Opublikowano

Mam pytanie jak zdemontowac ten wizytownik ?

Opublikowano

Jak pozbedziesz się góry tunelu, to tam masz takie dwa okienka, naciskasz w nich blokadę i wyciagasz szufladkę.

Opublikowano

ma ktoś nr kostek do kubka i szufladki???

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

używacie tego klucza od audi 3370, czy jakim narzędziem i w jaki sposób ściągacie górę tunelu nad wizytownikiem?

Opublikowano
używacie tego klucza od audi 3370, czy jakim narzędziem i w jaki sposób ściągacie górę tunelu nad wizytownikiem?

Otwierasz schowek pasażera i w rogu podważasz czymś plastikowym, nawet długopisem da radę. Nie radzę używać twardych narzędzi typu śrubokręt bo tylko porysujesz sobie plastiki.

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy ktoś orientuje się czy te podświetlanie które jest sprzedawane na alledrogo za 70 zł (chłopak sam robi) jest ok czy lepiej kupić org? :huh:

Opublikowano

Czy ktoś orientuje się czy te podświetlanie które jest sprzedawane na alledrogo za 70 zł (chłopak sam robi) jest ok czy lepiej kupić org? :huh:

Ja kupowałem od użytkownika baza10 chyba:/ z Allegro i swieci jak ori.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

A co on przesyłam za te 70 zł? Widzę na allegro tą aukcję, ale nie ma żadnych informacji,

Andrzej07

napisz coś więcej.

Edytowane przez Cez032

Opublikowano

A co on przesyłam za te 70 zł? Widzę na allegro tą aukcję, ale nie ma żadnych informacji, Andrzej07

napisz coś więcej.

Dwa paski z plexy na końcu każdej z nich dioda i rezystorek z kawałkiem kabla

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 1 rok później...
Opublikowano

Lepiej samemu sobie takie coś dorobić, wtedy koszt to dosłownie grosze :)

• 3 lata później...
Opublikowano

Najlepiej wyrzucić pojemnik na wizytówki z ESP założyć uchwyt na kubki od anglika i podświetlić dwiema diodami kawałkiem kabelka i dwiema złączkami dwu pinowymi wszystko podłączone pod podświetlenie ESP z kostki efekt :

20200212_204454.jpg

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam serdecznie, mam taki problem. Mianowicie zakupiłem podświetlany wizytownik i uchwyt na kubek, podłączyłem pod przycisk esp i swieci się tylko na zgaszonym zapłonie. W momencie przekręcenia stacyjki podświetlenie gaśnie. W czym może być problem? Zauważyłem też, że nie jest podświetlona ikona świateł pozycyjnych na przełączniku świateł. 
Pozdrawiam :thumbup1:

Edytowane przez SurfingFX