tomaszstn Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ale tam jest wsteczny inaczej niż w B5
Frimuś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 no nie dalo sie tego nie zauwarzyc a czy to oznacza ze wstecznego nie bede mial :naughty::naughty:
siara Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 To patrzysz na gałkę jak zmieniasz biegi??? Przecież kapsel z rozkładem można zmienić albo zakleić (jak u Slepy)
siara Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 siara to domnie pytanie?? Nie. Ty bierz i montuj bo warto.
Frimuś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 wiem wiem....a masz u siebie takowa?? poka foto bo musi robic dobre wrarzenie we wnetrzu..
siara Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Trochę syf w środku ale nie o to chodzi przecież
siara Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Troszkę trzeba przyciąć drążek żeby nie była za wysoko. Jeszcze z cm albo 2 można było...
Frimuś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 no wlasnie czytalem w jakims poscie o tym.
siara Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 10 minut roboty... Ja kupiłem tą za grosze bo miała poobrywane zaczepy. Ale do BePińć ich nie trzeba, otwór jest idealny- się nakręci i trzyma lux
Frimuś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 no chetnie bym kupil za grosze ale.....ciezko wyczaic.
siara Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Szukaj szukaj...Ja na forum dorwałem. tylko nikomu nie mów, że tak można zamontować, bo cena się podniesie
Frimuś Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 dobra nie powiem. spadam swietowac udany mecz reprezentacji i bede czail sie na galke a noz sie trafi.... POZDRO
siara Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wypij za zdrowie naszych WIELKICH piłkarzy bo chyba im go brakuje...
tomaszstn Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 To patrzysz na gałkę jak zmieniasz biegi??? Przecież kapsel z rozkładem można zmienić albo zakleić (jak u Slepy) Nie patrzę, ale nigdy bym tego swojej niuni nie zrobił
lutas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja mam w swoim założoną gałkę poliftową - wygląd i ergonomia znacznie na plus w stosunku do oryginału Wygląda to tak: <br /><br />
Rekomendowane odpowiedzi