Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja mam w swoim założoną gałkę poliftową - wygląd i ergonomia znacznie na plus w stosunku do oryginału Wygląda to tak:http://s15.postimage.org/d9w78jypj/kiera.jpg <br /><br /> Tez mam taka ale wolalbym jednak to z a3 jak u kolegi w poscie. Widze ze tez masz u siebie kubelki
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 wersja DeLux: korbotronic i brak klimy ale fotele kubly w welurze..
siara Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Myślałem, że nie wychodziły z korbą z przodu.... To ewidentnie biały kruk
siara Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Tu się nie ma z czego śmiać Ale fis jest- chyba z angola sądząc po zegarach...
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 no raczej,chyba ze niemcy tez zrobili nas w konia i wypiscili na wolnosc bialego kruka (jak to ujoles) ktoremu predkosc naliczana jest w milach
siara Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ale kiera $4 z przedlifta ma swój urok
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 nom....mam takowa tez na dnich obszywalem ale czarna nicia.
siara Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja mam polifta tylko czekam na taśmę i obudowę do montażu. Ale zeszliśmy trochę z tematu. Co sądzicie o takiej???
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 czy to z przed i po lifta ................
lutas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Pany, żeby było dla jasności - ani te kubły, ani licznik, ani kierownica czy gałka nie były w tym aucie w oryginale Po kubły w welurze zasuwałem 500 km bo się trafiły za 200zł. To rzeczywiście biały kruk - niech kto pokaże że ma kubły w welurze Licznik w milach (a raczej z podwójną skalą), bo akurat taki mi się trafił z FISem, a bardzo chciałem mieć FISa i spalanie na desce. Oryginalny licznik leży jako dekoracja w garażu.
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Pany, żeby było dla jasności - ani te kubły, ani licznik, ani kierownica czy gałka nie były w tym aucie w oryginale Po kubły w welurze zasuwałem 500 km bo się trafiły za 200zł. To rzeczywiście biały kruk - niech kto pokaże że ma kubły w welurze Licznik w milach (a raczej z podwójną skalą), bo akurat taki mi się trafił z FISem, a bardzo chciałem mieć FISa i spalanie na desce. Oryginalny licznik leży jako dekoracja w garażu. wiesz my tak z zazdrosci!!
lutas Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 wiesz my tak z zazdrosci!! To macie tutaj jeszcze jedno foto welurowych kubłów i ... poliftowej gałki, żeby nie było OT
Rekomendowane odpowiedzi