waldek22 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Opublikowano 19 Marca 2012 Felgi to najbardziej rasowe po 2000 euro za komplet Diablo/Gianna. ---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ---------- Tu masz podobne za 3600 euro http://www.ebay.de/itm/Diablo-Elite-10x24-5x115-120-BMW-X5-X6-300C-Camaro-SRT8-/120786248518?pt=Auto_Felgen&hash=item1c1f6be346 ---------- Post added at 22:46 ---------- Previous post was at 22:45 ---------- Moje były trochę tańsze
BASTO Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Niestety przekombinowałes kolego...felgi i te srebrne dodatki plus ten przerobiony przód...porażka...taki "wiejski" tuning,nie obrażając nikogo...
miszka Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 No fakt trochę przesadziłeś z tym pakietem zewnętrznym ale najważniejsze że tobie się podoba No i plus że te zderzaki to nie laminat
dziadek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 jak wywalisz: - zderzak z tym grilem pseudo b7, - przednie lampy, - tylne lampy, - końcówki wydechu albo do wywalenia albo bardziej schować w zderzak - znaczek RS4 to autko będzie git - teraz mi się nie podoba - jednym słowem "wiocha" ...oczywiście mi nie musi się podobać bo to nie moje auto i zrobisz jak chcesz
morsdicti Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Fajny allroad Poza dziobem zmiany oczywiście na plus - na pewno kupiliście tą A5 w 1997 roku ?
Ciepły Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Też mam wrażenie że pierwsze A5 wychodziły dużo później ...
dawid195a Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Jakieś 10 lat póżniej, ale widocznie to tylko literówka.
waldek22 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Sorki oczywiście z 2007 roku - już poprawiam
miszka Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 jak wywalisz: - zderzak z tym grilem pseudo b7, - przednie lampy, - tylne lampy, - końcówki wydechu albo do wywalenia albo bardziej schować w zderzak - znaczek RS4 to autko będzie git - teraz mi się nie podoba - jednym słowem "wiocha" ...oczywiście mi nie musi się podobać bo to nie moje auto i zrobisz jak chcesz no i gleba by sie przydała bo wygląda jak allroad
jedrekx Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 ładne auto ma Twoja żona ale B6 niestety mi się nie podoba w Twoim wydaniu..
miszka Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 nie wiem dlaczego poszedłeś w stronę dużego grilla w tej twojej B6 , przecież "wszyscy :wink:" na tym forum wiedzą o tym że ten duży grill z przodu kompletnie nie pasuje do budy B6 no chyba że porezane to jest tak jak ma to jeden masz kolega z forum . Oglądałem tą twoją strone gdzie kupiłeś ten przedni zderzak i znalazłem coś o wiele lepiej wyglądającego i podchodzące pod stylizacje s-line no i tańszy o parę euraczy od tego twojego ---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:13 ---------- a to jest ten twój tylko że tutaj to jakoś wygląda , jest jakaś gleba , fajne koła no i te lampy , u ciebie tak to nie wygląda dla porównania twój
dziadek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Nie kumam po co ludzie pchają się na siłę w te grile pseudo b7 lub paski ledowe z przodu ...w sumie tobie ma się podobać ale przemyśl to co ci piszemy...
waldek22 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Dzięki za każdą krytyczną wypowiedź! Dlaczego mam się obrażać? Dobrze wiedziałem, że taka reakcja nastąpi o czym przecież napisałem. Mikaszi zdjęcie z boku auta jest robione z przyklęku i dlatego wydaje się że auto stoi wysoko. Poprawie fotki jak przyjade do kraju. W planie i tak mam zawiasy gwintowane! Co do świateł do jazdy dziennej to uważam że jest to ogólnoświatowy trend i wszystkie nowsze audi właśnie w takie światła są wyposażane ---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:53 ---------- Mikaszi dlaczego piszesz, że duży grill nie pasuje do budy A4 B6? przecież buda A4 B7 niczym po za tym grilem i światłami się nie różni?
Bieniek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Rozni sie linia nadwozia i przetloczeniami. W dodatku tyl z b6 nie pasuje jakos calosc z przodem b7.
waldek22 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Dziadek napisał -Nie kumam po co ludzie pchają się na siłę w te grile pseudo b7 lub paski ledowe z przodu Bo takie zmiany odmładzają auto!. Jedni restaurują lub budują repliki starych aut a inni wprowadzają innowacje i trendy obecnie stosowane.
miszka Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Dzięki za każdą krytyczną wypowiedź! Dlaczego mam się obrażać? Dobrze wiedziałem, że taka reakcja nastąpi o czym przecież napisałem. Mikaszi zdjęcie z boku auta jest robione z przyklęku i dlatego wydaje się że auto stoi wysoko. Poprawie fotki jak przyjade do kraju. W planie i tak mam zawiasy gwintowane! Co do świateł do jazdy dziennej to uważam że jest to ogólnoświatowy trend i wszystkie nowsze audi właśnie w takie światła są wyposażane---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:53 ---------- Mikaszi dlaczego piszesz, że duży grill nie pasuje do budy A4 B6? przecież buda A4 B7 niczym po za tym grilem i światłami się nie różni? Duży grill to może i pasuje ale ten oryginalny z B7 no i najlepiej żeby był s-line lub S4 lub RS4 i to najlepiej w całym pakiecie zobacz jak to wygląda u naszego klubowicza Nosb, ten co ty założyłeś trochę odbiega od tego co jest w B7 . U mnie w uk trochę tych porezanych samochodów jeździ i wcale mnie nie zdziwiło to co pokazałeś dlatego tak łagodnie potraktowałem tą twoją porezaną furka i tak jak pisałem , to jest tylko moje zdanie bo każdy ma swój gust , autko jest napewno inne niż większość tych na forum ale najważniejsze że tobie się podoba dobra gleba wywal ten znaczek RS4 schowaj trochę tu rurki wywal chrom z tylnej klapy listwy boczne walni w kolor auta lub czarny mat lampy jeszcze ujdą miałem takie same przednie w moje poprzedniej B5 po tym powinno być dużo lepiej
dziadek Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Dziadek napisał -Nie kumam po co ludzie pchają się na siłę w te grile pseudo b7 lub paski ledowe z przoduBo takie zmiany odmładzają auto!. Jedni restaurują lub budują repliki starych aut a inni wprowadzają innowacje i trendy obecnie stosowane. spoko masz rację ale w/g mojego gustu ty tylko oszpeciłeś auto a nie odmłodziłeś
waldek22 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 Mikaszi U mnie w Reichu też tych fur jest sporo - na spoty przyjeżdżają 2 takie zrobione z RDX jak moja, 2 zrobione z Stylocars i 3 fury z CSR. ---------- Post added at 12:43 ---------- Previous post was at 12:40 ---------- ---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:43 ---------- ---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:46 ---------- Ale ja wybrałem tuning z RDX i uważam że jest super
Pawlo 2004 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 jak wywalisz: - zderzak z tym grilem pseudo b7, - przednie lampy, - tylne lampy, - końcówki wydechu albo do wywalenia albo bardziej schować w zderzak - znaczek RS4 to autko będzie git - teraz mi się nie podoba - jednym słowem "wiocha" ...oczywiście mi nie musi się podobać bo to nie moje auto i zrobisz jak chcesz Nic dodać nic ująć.
MAGIC87 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 teraz kazdy moze sobie przedłuzyc i wciagnac RS4 na miescie
Rekomendowane odpowiedzi