yamahayzfr13 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 Znajomyznajomego kupił wahacz do swojej A4 ten który trzyma amortyzator.. ale jak go wyjoł z opakowania to mu tuleja wypadła z wahacza:P Jakość zabija poprostu :P Zobaczcie foto tego wahacza i tuleji: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/50dd7aa9a0e8c90a.html
15lolo Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 kiedys gdzies czytałem jak pekł banan podczas jazdy (oczywiscie chinol) ale nic sie nie stało :decayed:heh na bezpieczenstwie sie nie oszczedza
nero84 Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 dobrze, ze mu jakiś chińczyk razem z tuleją nie wyleciał ale masakra jakaś normalnie. trochę rozsądku trzeba jednak mieć przy zakupach
aju Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 są rzeczy które jednak się kupuje markowe.... zawieszenie, prezerwatywy
yamahayzfr13 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Opublikowano 20 Marca 2012 AAAA ni epowiedziałem wam najlepszego :D On ten wahacz założył do auta Co prawda na 2 dni bo sie tłukło(jak niby miało nie..) ale założył bo mówił że skoro nowy, to może ten lepszy bo ma wymienną tą tuleje:D
elmartinez Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 AAAA ni epowiedziałem wam najlepszego :D On ten wahacz założył do auta Co prawda na 2 dni bo sie tłukło(jak niby miało nie..) ale założył bo mówił że skoro nowy, to może ten lepszy bo ma wymienną tą tuleje:D Widać, że życie mu nie miłe Swoją drogą takie produkty nie powinny ujrzeć półki sklepowej a ktoś kto mu to sprzedał powinien z tego wahacza w łep dostać.
15lolo Opublikowano 20 Marca 2012 Opublikowano 20 Marca 2012 bez sensu wydana kasa bokiem, mogł isc i to zareklamować zwrocić i kupić coś sensownego
akwarium Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 ale sa tacy co tylko na kase patrza a bespieczenstwo dla nich jakos mniej wazne
RAFLIK A4 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ja bym zajechał do sprzedawcy i zdzielił bym go tym wahaczem po głowie
mlodyy Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 oj tam oj tam chińczyk zapomniał wprasować tulei wielkie mi coś hehehe , ten twój znajomy to chyba hartkorowiec ze to założył do samochodu
ficjor Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 ciekawe co może się stać gdy przy dużej prędkości wpadnie w dziurę...
Plebansk8 Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 ja bym zajechał do sprzedawcy i zdzielił bym go tym wahaczem po głowie masakra, co prawda to prawda, na takich elementach jak zawieszenie hamulce to nie ma co oszczędzać
Rekomendowane odpowiedzi