WIŚNIA Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 (edytowane) Siema,jako że już tu jakiś czas siedzę postanowiłem zaprezentować mego ulepa:Audi A4 1.8T AJL FWD 1998Z jakiegoś tam wypasu:- podłokietnik 2x,- kiera S,- podświetlane giry i lampki drzwi,- 4x el. szyby,- el. pogrzewane składane lusterka,- 4 poduchy,- ABS,- centralny zamek z otwieraniem,zamykaniem szyb z kluczyka,- FIS,- klimatronik,- alu 16" również na zapasie.W dniu zakupu:Dzień dzisiejszy:z nudówDlatego teraz mama tu z miecha temu pękło (choć nie wiem czy na pewno choć jakaś książka servisowa nawet uzupełniona na bieżąco jest)Co do planów:- światła poliftowe z czarnym środkiem,- tył USa-ej,- ogólnie wszędzie gdzie się da ledy,- większe koło (zrobione)- gwint, (zrobiome)- szyby przyciemnie- pogrzebać trochę w silniku w celu zwiększenia KM- jakiegoś tyfusa - wskaźnik turbo (zrobione)i dużo innych pożytecznych rzeczy Edytowane 6 Stycznia 2017 przez WIŚNIA
WIŚNIA Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 co się wpisywało między foty żeby je było widać?
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 pod zdjęciem na fotosik masz "pobierz kody" i tam są linki bezpośredni do zdjęcia
WIŚNIA Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 pod zdjęciem na fotosik masz "pobierz kody" i tam są linki bezpośredni do zdjęcia
Armi Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 Przypomina mi mojego audika parę lat temu:tongue4: Vulkanschwarz - lakier o który trzeba dbać żeby wyglądał Mam nadzieję, że pisząc ledy wszędzie gdzie się da - nie masz na myśli przedniego zderzaka:decayed:
Arek956 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 ładne autko, silnik również znajomy Niestety w naszych silnikach czyli AJL-ach samym chipem dużo niezdziałasz Jak chcesz podwyższyć moc to nie obędzie się bez ingerencji w mechanikę. Ogólnie fajne autko jak zrealizujesz plany to autko odmłodnieje + ładne koło i będzie cacy Przy tej mocy trochę brakuje Q wiem to po sobie jak chce się ostrzej ruszyć z miejsca to koła buksują niemiłosiernie
WIŚNIA Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Opublikowano 21 Marca 2012 ładne autko, silnik również znajomy Niestety w naszych silnikach czyli AJL-ach samym chipem dużo niezdziałasz Jak chcesz podwyższyć moc to nie obędzie się bez ingerencji w mechanikę. Ogólnie fajne autko jak zrealizujesz plany to autko odmłodnieje + ładne koło i będzie cacy Przy tej mocy trochę brakuje Q wiem to po sobie jak chce się ostrzej ruszyć z miejsca to koła buksują niemiłosiernie nie sam chips, będzie większy IC, caly dolot łącznie z kolektorem będzie inny,wydech,skrobania a skrobania ---------- Post added at 19:44 ---------- Previous post was at 19:41 ---------- Przypomina mi mojego audika parę lat temu:tongue4:Vulkanschwarz - lakier o który trzeba dbać żeby wyglądał Mam nadzieję, że pisząc ledy wszędzie gdzie się da - nie masz na myśli przedniego zderzaka:decayed: a nie dbam świeżo po woskowaniu była poza paroma małymi ryskami i błotnikiem lewym lekko pofalowanym (pozdrawiam pana z UPS ) lakier wygląda calkiem znośnie
AndrzejAj3 Opublikowano 21 Marca 2012 Opublikowano 21 Marca 2012 fajne autko, ale zamontuj z tyłu po prawej stronie listwę bo to trochę razi plany zacne
junior_tdi Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 No dobra sztuka, ciekawe jak z tym przebiegiem rezaj rezaj bo sezon za pasem tak jak kolega wyżej pisze - uzupełnij dolną listwę w tylnych prawych drzwiach bo rzuca się to w oczy okropnie
WIŚNIA Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Opublikowano 22 Marca 2012 listwa będzie jeszcze w tym tygodniu
AndrzejAj3 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 listwa będzie jeszcze w tym tygodniu to super autko to jest super podstawą do modów...gratulację
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Marca 2012 Opublikowano 23 Marca 2012 szkoda że ośka tak to ładnie ciągnie to 1.8T
WIŚNIA Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 szkoda że ośka tak to ładnie ciągnie to 1.8T z głowicą APT ---------- Post dopisany 01-08-2012 at 19:37 ---------- Poprzedni post napisany 24-03-2012 at 17:00 ---------- zaczynamy akcję reanimacja Panowie jak jest z tymi "oryginalnymi" listwami dolnymi drzwi z allegro ? wygląda to jakoś po założeniu? a i szukam lewego przedniego błotnika w moim kolorze LZ9U,znalazłem na allegro ale z tym małym znaczkiem z boku i nie wiem czy brać czy szukać dalej,bo i tak bym musiał go zlikwidować
Kowi87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 bierz błotnik z twojego rocznika, czyli bez zanczka z małym kierunkiem:wink: a listwy z alegro są OK
WIŚNIA Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 bierz błotnik z twojego rocznika, czyli bez zanczka z małym kierunkiem:wink: a listwy z alegro są OK wziąłem ze znaczkiem z allegro w moim kolorze najwyżej znaczek się zaklei:wink: ---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ---------- tyle że ten stary pogięty jest w ocynku a ten z fury 95 rok więc uj wie co ma pod lakierem
WIŚNIA Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 błąd:whistling: ważne że będzie prosta,jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Rekomendowane odpowiedzi