fahur Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Za miesiąc moja A4 będzie występować w roli wozidełka ślubnego i oczywiście ma być przystrojona (jak dla mnie bez ozdób jest wystarczająco ładna ). Z tego co udało mi sie dowiedzieć, to opcje są następujące: 1. Taśma, która jest przy stroiku. 2. Dowolna taśma dwustronna, którą mogę nabyć w dowolnym sklepie papierniczym, budowlanym. 3. Przyssawki. Na chwilę obecną najbardziej do mnie przemawiają przyssawki, jako coś co nie przywiera "na stałe" do lakieru i można po prostu odczepić. Z drugiej strony może się to nie trzymać najmocniej i może być awaria po drodze do kościoła lub z kościoła, czego wolałbym uniknąć. Taśma jest opcją, ale gwarancji nie ma, że razem z lakierem odejdzie albo wogóle nie odejdzie i będzie masakra Czy ktoś może z klubowiczów ma doświadczenie z "środkami" mocującymi te stroiki do karoserii? Z góry dzięki.
marec-ki Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Rok temu przyozdabiałem auto szwagierki dekoracjami na przyssawki. Trzeba auto dobrze umyć wcześniej, poślinić przyssawkę i trzyma się lepiej niż na superglue
jedrekx Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 2 lata temu wiozłem koleżankę do ślubu byłym A6 mojego ojca. wszystkie dekoracje były zamocowane na przyssawki, przez cały dzień nic się nie stało i nie odpadło... a jak w nocy ściągałem dekoracje z auta to też nie było od przyssawek żadnego uszczerbku czy też zniszczenia lakieru
mlodyy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 tylko i wyłącznie przyssawki po taśmie zostanie klej i ciężko będzie sie go pozbyć
LOKO Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 Dokładnie jak kolega wyżej napisał: tylko przyssawki! Kolega raz pokleił taśmą dwustronną czarnego Golfa i ślady są do dzisiaj...
przemciotorun Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 jezeli na masce ma stac np jakis bukiet czy cos wiekszego, to sa specjalne przyssawki razem juz z gabka na ktorej jest robiony bukiet/wiazanka i z takimi wyciaganymi plastikami po bokach - poprzez wyciagniecie ich przyssawka zaciaga powietrze i wszystko trzyma sie bardzo mocno, zeby zdjac wystarczy wepchnac je do sierodka i praktycznie bukiet jest juz luzny, nie zostawia to zadnego sladu, co do zdobienia np klamek sa przyssawki razem z butonierkami ktore tzrymaja sie bardzo dobrze, zona zawsze tak robi i nigdy nie bylo problemu ze cos odpadlo podrodze lub ze zostaly jakies slady na lakierze...
mlodyy Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 nom chyba ze kolega chce młodą parę przewieść 200 na godzinę to chyba zostanie tylko kropelka i to nie wiem czy pomorze, przyssawki i będzie gitara nie ma co kombinować niby ze specjalnymi taśmami itp
YOGI3000 Opublikowano 22 Marca 2012 Opublikowano 22 Marca 2012 ja kiedyś przykleiłem na taśmę a innym razem na przyssawki i było nie odpadło a po zdjęciu nie było śladów, także polecam
fahur Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Opublikowano 23 Marca 2012 http://www.bufab.szczecin.pl/admin/zdjecia/m_sj36v.jpgpowinny dobrze trzymać He he... w budżecie nie ma pozycji na kupienie nowej B6
Rekomendowane odpowiedzi