ciurmen Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Witam serdecznie jestem na forum od jakiegos czasu juz lecz dopiero teraz zdecydowalem sie na dadanie mojej Audi tutaj. Tak wiec moje A4 jest z 97r.mam ja od 2 lat. Fabrycznie silnik jaki posiadala to 1,6 AHL jecz niestety zaczynal odmawiac posluszeństwa tak wiec kupilem calego angola i samochod dostal silnik równiez 1,6 lecz o kodzie ALZ po zmianie silniczka jestem dopiero tydzien wiec zobaczymy jak bedzie sie sprawowal. Oczywiscie teraz w planach mam kilka zmian w mojej Audi gdyz jak posiadam drugi nowszy (2000r) wiecbede przekladal po kolei aby odmlodzic troszke moj. na pierwszy ogien pojda swiatelka tyl pozniej moze konsola srodkowa no i wkoncu audi dostanie ori aluski obecnie auto wyglada tak jak na fotkach ponizej. Model: A4 B5 Rok produkcji: 1997r Typ: Sedan/Limuzyna Silnik: 1.6 ALZ (obecnie) wczesniej 1.6 AHL Przebieg: 269000 km (na liczniku) silnik ma okolo 210000 Wyposażenie: -ABS -4 poduszki powietrzne -el. szyby przednie -el. lusterka -klimatronik -kierownica s4 -centralny zamek z pilotem w kluczyku (scyzoryk) zmiany dokonane: -filtry,paski,rozrząd wymieniony silnik, hamulce przód, plany: -lampy tyl polift -konsola srodkowa polift -alusy ori (juz sa czekaja na montaz) -lampy przód -reszta wyjdzie w trakcie
AndrzejAj3 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 o jak masz anglika dodatkowo to nic tylko modzić swoją A4-kę co to jest na klapie bagażnika ? naklejki ??
pablo_9 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 no to masz ułatwioną sprawę z tym anglikiem: lampy przód lampy tył zderzak przód zderzak tył drzwi maska boczne nadkola i masz polifta jak się patrzy super
cacek89 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 za ile udalo cie sie wychaczyc takiego anglika? moze byc PW sam kiedys nad tym myslalem... kupic drugiego i robic piekne przeszczepy ahhh super sprawa
AndrzejAj3 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 no świetna sprawa też tak myślałem, a najlepiej żeby był z 1.8T to jeszcze dodatkowo by u mnie zagościł
ciurmen Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 na klapie bagaznika tonie naklejki a "niespodzianki" hehehe nie umyte auto jest :P:P a co do tych lamp przednnich to podobno swieca w druga strone??? a jezeli chodzi o zdezak przedni i maske to nie bardzo sie nada.. pogieta maska a zderzal zlamany
cacek89 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 musisz przestawic taka przeslony przy soczewce zeby ci lampy swiecily po europejsku
davidoff82 Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Wszystkie plany na plus. Szkoda że nie wlożyłeś czegoś mocniejszego jak swapowaleś, Powodzenia w modach. Autko ładne.
morsdicti Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Ile Cie kosztowała czasu ta operacja z wymianą silnika ? I ew. czy wszystko pasuje (w sumie to co by miało nie pasować) tam gdzie trzeba ? Pytam z ciekawości. A poza tym to fajne autko oby dobrze jeździł. Powodzenia.
AndrzejAj3 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 na klapie bagaznika tonie naklejki a "niespodzianki" hehehe nie umyte auto jest :P:P hehe chyba że tak
Raftik Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Kolorek extra sam mam taki tyle, że z silnikiem 1.8 i złego słowa o nim nie powiem. Udanego modowania
ciurmen Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 Ile Cie kosztowała czasu ta operacja z wymianą silnika ? I ew. czy wszystko pasuje (w sumie to co by miało nie pasować) tam gdzie trzeba ? Pytam z ciekawości.A poza tym to fajne autko oby dobrze jeździł. Powodzenia. robil mi to mechanik ja sie az tak nie znam na tym wiec mu zajelo to 4 dni z tego co sie orientuje kilka przerobek trzeba bylo zrobic
ciurmen Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wczoraj A4 dostala lampki tylne z polifta wrzucę pozniej fotke teraz w planach konsolka srodkowa z polifta
ciurmen Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 na 2din kasy troszke brakuje wiec narazie trzeba sie zadowolic tym co jest zawsze to nowszy wyglad srodeczka
AndrzejAj3 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no pewnie że tak...wiadomo konsola poliftowa znacznie lepiej wygląda
Rekomendowane odpowiedzi