jarko Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Po tygodniu odpaliłem wczoraj tv... Włączyłem C+, a tam... Finałowy bieg ostatniego GP
jacekm Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ważne, że pojechali jak drużyna a nie 2 gosci jak zawsze spotkamy sie w półfinale :naughty: :naughty: Zobaczymy jak będzie. Twierdze, że szanse są równe. Dużo zależy jak Stal pojedzie na wyjazdach. Po tygodniu odpaliłem wczoraj tv... Włączyłem C+, a tam... Finałowy bieg ostatniego GP Piękny bieg !
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Twierdze, że szanse są równe. jestem tego samego zdania Finałowy bieg ostatniego GP jak to napisali w szwedzkiej prasie : Znakomity tego wieczoru Jonsson prowadził w finale od startu do jednego metra przed metą :kox: Widzieliście jak wczoraj Bjerre wpakował Holdera i Świdra w płot ??? zwłaszcza Świder z jaka prędkością sie rozbił ??? :shocked: masakra Ogór też pieknego orła na końcu prostej wywinął
jacekm Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Masakrycznie wyglądało. Ciekawe co z nogą ?
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Masakrycznie wyglądało. Ciekawe co z nogą ? złamana w udzie + połamane żebra
jacekm Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Masakrycznie wyglądało. Ciekawe co z nogą ? złamana w udzie + połamane żebra Własnie w tv słyszałem. Oby szybko wrócił na tor
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Masakrycznie wyglądało. Ciekawe co z nogą ? złamana w udzie + połamane żebra Własnie w tv słyszałem. Oby szybko wrócił na tor http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/08/15/swiderski-przejdzie-operacje-koniec-sezonu-zawodnika-betardu/
jacekm Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dla tych co nie widzieli Upadek Piotra Swiderskiego - Betard Sparta Wroclaw
truckmaniac Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dla tych co nie widzieli Upadek Piotra Swiderskiego - Betard Sparta Wroclaw ale urwał
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dla tych co nie widzieli Upadek Piotra Swiderskiego - Betard Sparta Wroclaw ale urwał w 3 biegu Ogór też ładnie urwał , nie wiem czy jest gdzie s filmik , mial jeszczed wiekszą prędkość niż Świder
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 TYLKO FALUBAZ masz racje , dokładnie "Tylko"
jacekm Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 TYLKO FALUBAZ masz racje , dokładnie "Tylko"
jacekm Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jędrzejak : http://sport.tvp.pl/zuzel/speedway-ekstraliga/druzyny/betard-sparta-wroclaw/wideo/grozny-wypadek-jedrzejaka/5090241 60-30 potwierdza poziom Nikt nic nie mówi, graty awansu
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 60-30 potwierdza poziom czyj ??? wasz czy Rzeszowa ??? Bo majac za przeciwnika Crumpa + 6 kevlarów to nie ma sie czym szczycić , no ale wynik idzie w świat i nie umniejszajmy zwycięzcom
moskal Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Moskal żal mi Ciebie A mi Was napinacze
wrclaguna Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie wiedzialem ze taki temat jest no nasi dali ciala a Kuciapa chyba sie pozegna z Marma
Rekomendowane odpowiedzi