rafalekx Opublikowano 12 Maja 2007 Opublikowano 12 Maja 2007 No ładna mi też by było szkoda takiego furaka... Zbudujesz domek i kupisz coś młodszego
Szewczenko7 Opublikowano 12 Maja 2007 Opublikowano 12 Maja 2007 ladna to fakt :twisted: ale te fele jakos nie moj gust
skulcz Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Opublikowano 12 Maja 2007 Też myslałem że bede nią długo jeździł, bo o takiej marzyłem. No ale jak to w życiu bywa rodzinka sie powieksza i zaczynam budować dom, koszty teraz sa duże i z bólem trzeba sie bedzie pożegnać moja niunią. Która sprawia tyle przyjemności z jazdy, no i jest Suuuper. Jak bede mial kiedyś kaske to i tak bede chciał kupić jakieś Quattro bo to jest to !
mega13 Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 Odpasiona furka, koników też nie brakuje jak widzę
adadur Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 No ładne autko - tylko hak zdemontuj. No i jeszcxze te koła jakoś rant felgi "odstaje" albo oopona za wąska
Pelex Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 autko cacy no ale tym to się bedzie cieszył chyba przyszły właściciel tej pięknej
Szuder Opublikowano 23 Maja 2007 Opublikowano 23 Maja 2007 ładny sedanik, nie zamieniaj na Avanta... fajne fotele kubełkowe - skórzane
Rekomendowane odpowiedzi