tooofer Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 witam, z powodu sedziwego wieku auta popekaly, a wlasciwie zamienily sie w gumowy szmelc, oslony tylnych amortyzatorow. ich symbol to :357 513 425. czy moge dobrac cos w celu ich zastapienia a dla ochrony amortyzatora? bede wdzieczny za rade. pzdr mirek
adadur Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Napewno coś znajdziesz i lepiej tego nie odkładać bo szkoda amorków.
moskal Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 witam, z powodu sedziwego wieku auta popekaly, a wlasciwie zamienily sie w gumowy szmelc, oslony tylnych amortyzatorow. ich symbol to :357 513 425. czy moge dobrac cos w celu ich zastapienia a dla ochrony amortyzatora? bede wdzieczny za rade. pzdr mirek mam ten sam problem , daj znac jak cos zmontujesz w tym kierunku.bede wdzieczny :th:
Axoo Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Ja zamontowałem gumy osłaniające teleskopy od MZ-ki po 6 zł za sztukę.
dziku Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 witam, z powodu sedziwego wieku auta popekaly, a wlasciwie zamienily sie w gumowy szmelc, oslony tylnych amortyzatorow. ich symbol to :357 513 425. czy moge dobrac cos w celu ich zastapienia a dla ochrony amortyzatora? bede wdzieczny za rade. pzdr mirek a nie łatwiej kupić nowe osłonki? Przeciez sa łatwo dostepne. Ori - ok. 40 zł szt. Zamiennik Evr lub HP 13.99zl / szt. Po co kombinowac?
tooofer Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Opublikowano 6 Maja 2008 dokladnie to 11zl/szt z HP bede wdzieczny za informacje gdzie mozna kupic w tej cenie?
dziku Opublikowano 7 Maja 2008 Opublikowano 7 Maja 2008 dokladnie to 11zl/szt z HP bede wdzieczny za informacje gdzie mozna kupic w tej cenie? intercars, lub kazdy sklep ktory ma z nimi umowe- a wlasciwie wiekszosc sklepow ma.
tooofer Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Opublikowano 7 Maja 2008 dzieki za info . dzis je ogladalem. sa, w mojej opinii, sztywne i zdecydowanie mniej plastyczne od oryginalow. jakby zrobione ze sztywnego plastiku a nie gumy. czy nie sa przez to bardziej narazone na pekniecie i tym samym konieczna bedzie kolejna wymiana? pomysl z oslonami od mz-tki wydaje mi sie bardziej ... elastyczny ;-)
dziku Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 dzieki za info . dzis je ogladalem. sa, w mojej opinii, sztywne i zdecydowanie mniej plastyczne od oryginalow. jakby zrobione ze sztywnego plastiku a nie gumy. czy nie sa przez to bardziej narazone na pekniecie i tym samym konieczna bedzie kolejna wymiana? pomysl z oslonami od mz-tki wydaje mi sie bardziej ... elastyczny ;-) 1)bo nie sa wyrobione 2) oryginaly rzeczywiscie sa troche elastyczniejsze 3) oslony od mztki nie beda sie trzymac 4) jesli nawet ten twardy zamiennik zakryje odkryta czesc teleskopu spelni swoja role lepiej napewno niz oslona od emzety.[br]Dopisany: 08 Maj 2008, 14:15 _________________________________________________Oryginal kosztuje ok.25zl (nie 40 zl- cos zle spojrzalem ostatnio) wiec jesli tak bardzo Ci zalezy na oryginale to lec do ASO.
Rekomendowane odpowiedzi