moskal Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 O shit .. pierwsze widze takie parchy na A4 to sobie popatrz na klape Kolkova , stopniem zjedzenia przez rudą dorównuje klapom Skody Felicii
lapek85 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 tez tak mam na listwie bagażnika bąble nie są jeszcze za duże, a jeśli widomo że jest to alu, to można wypolerwać na błysk, albo polakierowac jak wyjdzie wiecej bąbli, będe myślał :gwizdanie:
DajmlerPL Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 mój avant też ma z tyłu na klapie bąble. Miałem je zamiar zlikwidować żeby ruda nie przegryzła na wylot, ale skoro to aluminium to dam sobie narazie spokój
fireman tom Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Mam nadzieję, że mojej listwy to nie spotka, na razie jest git choć ma juz trochę latek
Cristoforo Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 te boczne trójkąty to standard umnie tez tak jest i nie świadczy to o jakieś walonej przeszłości
michal_g84 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 też takie coś miałem, dałem do lakiernika - wyczyścił i polakierował od nowa i od roku już się nic nie pojawia, ale mówił że to aluminium i że się utlenia i dlatego tak się dzieje
Rekomendowane odpowiedzi