piotrcar Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 DVD: Seria Mod A4 1.8T 163KM 2004rok kolor LY7H, (akoyasilber-metallic) wspomaganie kierownicy, bi-xenon (samopoziomujące, spryskiwacze), alu 17 cali 235/45 R17 s-line , alu 16 cali 225/55 R16 (audi) na zime, pakiet sport, podgrzewane,pompowane sportowe fotele z elektryczną regulacją wsparcia odcinka lędźwiowego, tempomat, 4 poduszki powietrzne, kurtyny boczne, pakiet chrom,(pelny) pakiet oświetlenie (pelny), pakiet zima (pelny) 2x podłokietnik, drazek zmiany biegow s-line (niepikowany), klimatronik 2-strefowy, szyby atermiczne, ABS+ESP+ASR+EBD itd, pelny FIS, 4x elektryczne szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, otwieranie i zamykanie szyb z pilota, blokada drzwi po przekroczeniu 15km/h, otwieranie tylnej klapy z pilota, zawieszenie sportowe 1BE, aero wipes, halogeny. navi Rns-e, ciemne szyby, zarowki Osram Diadem w kierunkowskazach, zarowki Osram night breaker w halogenach, DVD Phonocar, pakiet zew s-line (pelny) chip 185KM w seri bylo 158KM Forge 007p, antena z audi a4 B7 kierownica multifunkcyjna aAudi TTs, listwy szczotkowane s-line, diody w swiatlach postojowych, hak, czujniki cofania tyl, led w oswietleniu tablicy. W planach: czarna podsufitka, felgi s4.
Wąski Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ładna szkoda że zdjęć środka nie zrobiłeś. Bo to chyba S-line??? czy się mylę, plany w dobrym kierunku :th:
piotrcar Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 to raczej nie s-line.s-line ma jakies znaczki a moja nie ma
Flyer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Czy s-line, czy nie bardzo latwo poznac po wlepce w kole zapasowym, czy VINie.
freon Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Podoba mi się, bardzo ładna no i ta felga... Proponuję Ci wstawić fotki od razu tak, aby odpalały się na forum (wyślę Ci PW jak to zrobić).
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 mnie się tam autko nic a nic nie podoba: - 1.8T ( benzyna teraz droga - lepiej diesel ) - kolorek beznadziejny - Avant - chrom pakiet ( modne to było 5 lat temu ) - dokładki zderzaków w kolorze nadwozia ( łatwo zarysować przy parkowaniu ) - fele 17 ( nie na nasze polskie drogi ) i te plany : - czarne szyby ( w aucie będzie jak w trupiarni ) - wirus ( czyli jeszcze większe spalanie ) dobrze że brak fotek wnętrza bo jeszcze z 10 wad by się znalazło :th: :th: :th: powitać kolejnego brata :th: :th: :th:
HiRide Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 mnie się tam autko nic a nic nie podoba: - 1.8T ( benzyna teraz droga - lepiej diesel ) - kolorek beznadziejny - Avant - chrom pakiet ( modne to było 5 lat temu ) - dokładki zderzaków w kolorze nadwozia ( łatwo zarysować przy parkowaniu ) - fele 17 ( nie na nasze polskie drogi ) i te plany : - czarne szyby ( w aucie będzie jak w trupiarni ) - wirus ( czyli jeszcze większe spalanie ) dobrze że brak fotek wnętrza bo jeszcze z 10 wad by się znalazło :th: :th: :th: powitać kolejnego brata :th: :th: :th: teraz moja kolej -1.8 T -silnik przy spokojnej jezdzie pali umiarkowane ilosci paliwa,daje sie latwo czipowac i ma dobre osiagi,mozna zagazowac :gwizdanie: :th: - kolor nie w moim guscie ale moze sie podobac i ciekawie sie prezentuje :th: -avant....tyle powiem :th: :th: -chrom pakiet-to jeden z piekniejszych detali jakie wyrozniaja a4 :th: -dokladki zderzakow w kolorze nadwozia przedewszystkim ladnie sie komponuja z calym samochodem i nie wygladaja jak doczepione i auto nie wyglada jak "goła"wersja :th: -felgi 17 wiadomo ladny wyglad :th: -sam planuje delikatynie sciemnic wszystkie szybki i tboie tez to radze :th: -wirus-jesli tylko jestes w stanie nakarmic swoja audiole wprowadz dobre chorubsko :> :th: przydaloby sie jeszcze zobaczyc wnetrze i tez mona by cos ciekawego napisac o nim podsumowujac ladne autko masz no i te dwa wydechy z tylu i dokladka :gwizdanie: :th:
elmek Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 Bardzo fajny Avancik. Gratuluje :th: Apropo benzyny, to ponoc ropa ma byc drozsza w te wakacje od benzyny, wiec imo to jest dobry wybor. Nie kazdemu rowniez klekot pasuje
piotrcar Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Opublikowano 1 Maja 2008 dziekuje za komentarze.wkrotce doloncze zdjecia wnetrza...jesli chodzi o spalanie to jestem zaskoczony i nie spodziewalem sie tak malego spalania,jesli chodzi o diesla to u mnie diesel jest duzo duzo drozszy.Ja chcialem turbo i mam turbo:))))bo to fajna zabawka no i wkrotce dojdzie wirusik i cos kolo 200KM bedzie co przy napedzie na przod wystarczy.pozdrawiam
miron78 Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 piotrcar mam nadzieje że właściwie odebrałeś moje info na temat Twojej furki ( właściwie znaczy żartobliwie ) .Jeżeli nie to tu masz wyjaśnienie mojego posta http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bex_mironowoz_czii_mody_czii_nowe_fotki_rnse_fele_18-t18013.0.html
piotrcar Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 oczywiscie ze odebralem go jako zart:))lepiej zartowac niz chorowac[br]Dopisany: 03 Maj 2008, 11:54 _________________________________________________zapraszam do ogladania :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 jaką kamerkę kupiłeś? dużo zabawy z montażem?
piotrcar Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 kamerka jest od adamo a montaz to pestka
Flyer Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Jeszcze tego nie pisalem: piekna seria nie zmeczona niepotrzebnym tjuningiem Ja tez witam kolejnego brata Tylko te chlapacze zdejmij
piotrcar Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 eeeee tam chlapacze sa bardzo fajne przynajmniej drzwi czyste i wcale tak zle nie wygladaja.a jesli chodzi o dodatki to rozmyslalem nad zderzakami s-line i listwami na drzwi s-line ale stwierdzilem ze tak tez dobze wyglada.a pewnie pojezdze rok moze dwa i kupie cos innego.
piotrcar Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 jezeli chodzi o cofanie na cm to jest niezla :P:P:P:P:P:P tylko ze nie ma funkcji mirror czy jak to tam sie nazywa.musialem ja zalozyc do gorynogami zeby prawa strona byla prawa a lewa lewa :P:P ogolnie jestem zadowolony
pre_pl Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 listwami na drzwi s-line ale stwierdzilem ze tak tez dobze wyglada uwaga, grupa trójmiejska rozważa zakup grupowy (choć jeszcze nie znamy ceny z "naszego" źródła) A ja widziałem Twoje auto na żywo i jest muczios pikne kasy nie przelałem kurde, już robię przelew Piotr
piotrcar Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 a ile takie listwy wogole moga kosztowac.wsumie to sie nigdy tym nie interesowalem.ostatnio poszedlem w szwecji z ciekawosci zapytac o listwy od s4 to chca tylnie jakos po 250 za sztuke a przednie jakos po 350 za sztuke.wiec stwierdzilem zenie dam 1200zl za jakies glupie listwy.poczekam na wasza cene za s-line,moze bedzie jakas atrakcyjniejsza
carnivore1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 u nas w PL te listwy tez sa drogie, polecam niemiecki ebay, tam chyba najtaniej, w koncu u zrodla...
Rekomendowane odpowiedzi