piotr.gamon Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam! W końcu postanowiłem pokazac swój skarb Cywilne, standardowe Audi A4 z 98r. - klimatronik - elektryka lusterek (bez grzania niestety ) i szyb przednich - radyjko ze zmieniarką - sportowe siedziska z przodu - 4 poduchy Kupione od pierwszego właściciela. Przebieg 107 tyś km (sprawdzony w ASO) Zrobiłem: - olej Mobil S 10W40 - filtry - jeden wachacz z prawej strony (Lemforder) - tarcze + klocki (Brembo + Ferodo) rozrząd zrobił helmut staram się lac do niej tylko paliwko 98. Chciałbym :> : - na przyszły sezon kupic alu 16 (ori audi) bo w tym roku braklo kasy - dorobi elektrykę z tyłu - przyciemmnic szybki (wszystkie) a oto Audisia przód tył środek ja i Ona a to mój wkład w te akcję pozdrawiam rulez
mcm Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ładny avancik, dołóż jeszcze soczewki na przód i będzie super :>
dziuniek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 bardzo ładna tapicerka w środku fajnie sie prezentuje :th: masz taki sam kolor lakieru jak mój pozdrawiam
johnybravo Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 oo kurcze wygląda na naprawdę zadbaną sztukę , super jasne wnętrze :th:
Nowak_zg Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ciekawe wnetrze take czyste i sterylne :th: fajnie to wyglada
lkowol Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ładna sztuka:) Od razu widac że zadbana - wewnątrz i na zewnątrz - tapicerka, deska rozdzielcza kierownica - widać że nie zadbane i nie widać śladów zużycia. Z zewnątrz wszystkie blachy i tworzywa też sie ładnie prezentują... a swojądrogą to jak udało Ci sie znaleźć autko z 98 roku z tak małym przebiegiem... W kazdym razie gratulacje !
piotr.gamon Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dzięki za Wasze komentarze... :> znalazłem Ją na mobile.de gośc nie chciał jej dawac do autohausu tylko sprzedac bezpośrednio. Miałem szczęście znaleśc to ogłoszenie. Pozdrawiam
freon Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Całkiem ładna, dość jasne wnętrze, jakby Króla Popiela Przebieg musi naprawdę być nieduży, gdyż kubełki od strony kierowcy nie są przetarte (strona boczna, od drzwi). Powodzenia na drodze!
Rekomendowane odpowiedzi