Szati 1991 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Witam mam problem bo mam xenony tylko nie wiem jak się wlącza spryskiwacze do nich? do góry jest na przednią szybe, na dół na tylnią a jak na lampy? 1
domin79 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 chwile dłużej przytrzymaj manetke tak jak pryskasz przednie szyby:wink: warunek konieczny włączone światła mijania:wink: 1
wrclaguna Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 A jak nie to pompka padła koszt 50 PLN
Cineksik Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 jak będzie za mało płynu w zbiorniczku to też nie zadziałają
wrclaguna Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 jak będzie za mało płynu w zbiorniczku to też nie zadziałają ....albo będą same zaślepki w zderzaku
domin79 Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 jak będzie za mało płynu w zbiorniczku to też nie zadziałają ....albo będą same zaślepki w zderzaku ..albo do MCE nie podpięte:wink: czemuś Wladi na zlocie nie mówił by sie lukneło tam i ówdzie:decayed: wydłub lampe od strony kierownika i luknij czy masz 2 pompki
Szati 1991 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 dzieki wielkie wszystkim za informacje wieczorem sprawdzimy co z tego wyjdzie
Martin1993 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Witam Panowie, Stary temat, ale może ktoś pomoże. Mianowicie, mam też problem ze spryskami przednich reflektorów, jak przytrzymam manetke, spryskiwacze się wysuwają, ale nie pryskają. W czym może być problem? Albo czy ja coś źle robię? Auto to Audi A4 b8 w sedanie. Pozdrawiam
azalewsk Opublikowano 23 Maja 2019 Opublikowano 23 Maja 2019 One się wysuwają pod ciśnieniem z pompki mechanicznie, czyli zaślepione lub zatkane końcówki spryskiwaczy.
zbych4000 Opublikowano 31 Maja 2019 Opublikowano 31 Maja 2019 Kto wie, jak zdemontować spryskiwacz reflektora? Jak wleję płynu to nie trzyma prawy spryskiwacz i płyn leje się przez dysze.A może zaślepić całkiem?Chociaż na allegro znalazłem nowy za 60 pln , ale nie wiem jak sie demontuje stary. Może ktoś pomoże.
Napsterek Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 W dniu 31.05.2019 o 23:05, zbych4000 napisał: Kto wie, jak zdemontować spryskiwacz reflektora? Jak wleję płynu to nie trzyma prawy spryskiwacz i płyn leje się przez dysze.A może zaślepić całkiem?Chociaż na allegro znalazłem nowy za 60 pln , ale nie wiem jak sie demontuje stary. Może ktoś pomoże. Dla potomnych. Jak otworzysz klapke spryskiwacza w zdrzaku, sa tam dwa zatrzaski, na gorze i na dole, po odblowowaniu wpychasz caly spryskiwacz do wnetrza. Zeby odpiac wezyk, jest tam szybkozlaczka jak na przewodach powietrznych, ciagnie sie do siebie po sprawie, ale jest krotki i ciezko to od gory wykonac, choc sie da, ale lepiej od spodu.
Rekomendowane odpowiedzi