dieselaudifan Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Witam, mam pytanie, czy w B6 jest fabrycznie dociągnięta instalacja, kable do głośników w tylnych drzwiach L i P ?
wrclaguna Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Zdejmij tapicerkę i sprawdż czy są kable a jakie radio masz CHORUS ?
domin79 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 w B6 są zdaje sie tylko 2 warianty 1 - instalacja 4 glośnikowa (wszystkie drzwi) 2 - instalacja z subem (wszystkie drzwi + sub + podszybie) jakie radyjko masz obecnie???
Onkel Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 U mnie np. są wszystkie głośniki a u kumpla tylko przód suba też nie ma.
dieselaudifan Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 radio J V C z telefonem, zestawem głosnomówiącym.
domin79 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 radio J V C z telefonem, zestawem głosnomówiącym. wyciągnij radyjko i pstryknij pare fotek kostek to będzie wiadomo co i jak:wink:
dieselaudifan Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Opublikowano 31 Marca 2012 Koledzy, radio gra, takie właśnie kupiłem z samochodem, jest to model KDNX1R - odpowiednik Beckera, z nawigacją ( i tak jej nie używam, obsługa masakryczna i zresztą brak aktualnej mapy na CD lub DvD, także języka polskiego brak. Ja chciałem tylko i wyłącznie dowiedzieć się, czy są kable w tylnych drzwiach do ewentualnego dołożenia głośników. Widzę, że bez zdjęcia tapicerki nici. Ale spokojnie jak się ociepli sprawdzę. Dzięki za odpowiedzi.
tomek040486 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 w B6 są zdaje sie tylko 2 warianty1 - instalacja 4 glośnikowa (wszystkie drzwi) 2 - instalacja z subem (wszystkie drzwi + sub + podszybie) jakie radyjko masz obecnie??? ja w fabrycznej instalacji miałem tylko głośniki przód.
jarek_ns Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Prościej wyjąć radio i zobaczyć czy z kostki głośników wychodzą 4 czy 8 przewodów. Jak nie masz suba to powinny byc tylko dwie kostki. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi