robert3384 Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 witam serdecznie jak w temacie mam problem ze sterowaniem funkcjami fis czyli wyświetlanie info na fis przestało działać i zatrzymało się na liczbie km które mogę przejechać na paliwie. wyjąłem zegary rozebrałem je i poprawiłem wszystkie styki od gniazd wtyczek i zero reakcji kiedyś działało może nie najlepiej ale zawsze mianowicie działał przycisk w manetce restart i dolny nawigacyjny teraz nie działa nic. może macie jakieś pomysły
jarek_ns Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Skoro wcześniej działało częściowo to obstawiał manetke. Jak to jest b5 to warto sprawdzić przewody. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
PaWeł111 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 no racja ja bym sprawdził przewody na manetce coś gdzieś musi nie stykać opis był gdzieś na forum http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?6227-ALL-B5-Efekt-wymiany-licznika-na-FIS ten temat powinien ci pomóc
luibuki Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja tez stawiam ze cos z manetka nie tak
robert3384 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 a czy w liczniku jest jakaś pierdoła która odpowiada za to wszystko? pytam bo fis zaczyna padać ( martwe piksele i takie tam) ale to raczej nie powinno mieć wpływu.
Rekomendowane odpowiedzi