Kowi87 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tymczasem dziwki, konserwy i muzyka bez przerwy. Ahoj No jasne lepiej kasę rozwalić zamiast auto do ładu doprowadzić:facepalm: taak dziwki, konserwy, muzyka i szczur w pokoju:decayed: Niemka:eusathink: Achtung Baby, mein trabant ist fantastich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 nie niemka ale dobre skojarzenie:polew: ponoć prawdziwy szczur (dziki- nie domowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ej ej PUMA miałeś nie gadać o szczurze Niestety ździchu (szczur) chyba skończył swój żywot bo coś jebie w kuchni Nie chodzi także o to że kasę rozpierdzialam a nie wkładam w auto, nie wiem jak wy, ale ja każdego grosza nie wkładam w samochód, będąc tutaj wszystko mam ograniczone. Na razie będę jeździł a za 3 tygodnie jak wrócę do PL zostawię auto u mechanika i się okażę. Nie chce nic gadać bo każdy ma prawo sprzedać auto i nikt nie powinien mu narzucać co ma robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 pewnie że tak, Twój cyrk Twoje małpy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 a pumie wybacz bo jak wypija gada za dwóch:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 a pumie wybacz bo jak wypija gada za dwóch:decayed: ---------- Post dopisany 10-10-2012 at 15:09 ---------- Poprzedni post napisany 30-08-2012 at 00:34 ---------- Trzeba by coś odświeżyć. Autko sprawuje się jak na razie bez zarzutu, stukanie ustało jakiś miesiąc temu, cicho jak makiem zasiał. Za 3 dni wracam do PL to podjadę do mechanika żeby zobaczyć co się tam dzieje. Sprawdzę ciśnienie oleju jak kierownik PUCEK podpowiadał. Przy okazji zmiana płynów i przygotowanie do zimy. Do tego przewiduję wymianę przedniego zawieszenia i lewy przegub stuka. Przydały by się nowe papcie zimowe bo aktualnie całe lato przejeździłem na zimówkach Na zimę przewiduję spore rezanie wnętrza, a na wiosnę przyjdzie reszta. Tymczasem aktualne zdjęcie Do tego ostatnio miałem kreseczkę z kolegą z pracy, jechał nową audi A3 2.0 TDI 170 KM i powiem że siedział na zderzaku ale wyprzedzić nie umiał. Na drugi dzień stwierdził że te 1.8T na pewno nie jest w serii Nie ma to jak niemiecka benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co jest Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co jest Tomasz jak się heimat widzi to się takie oczy robi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co jest Tomasz jak się heimat widzi to się takie oczy robi:decayed: Co to jest heimat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co jest Tomasz jak się heimat widzi to się takie oczy robi:decayed: Co to jest heimat? to jest to za czym tęsknisz jak Cię ktoś od kogoś wezwie a nie wiesz o czym oni gadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Do tego ostatnio miałem kreseczkę z kolegą z pracy, jechał nową audi A3 2.0 TDI 170 KM i powiem że siedział na zderzaku ale wyprzedzić nie umiał. Na drugi dzień stwierdził że te 1.8T na pewno nie jest w serii Nie ma to jak niemiecka benzyna to chyba ten Twój kolega to d*pa, a nie kierowca.. nie dość, że A3 miało więcej mocy to i moment wyższy więc gdyby chciał to by Cię zrobił.. no chyba, że rzeczywiście masz coś podłubane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co jest Tomasz jak się heimat widzi to się takie oczy robi:decayed: Co to jest heimat? to jest to za czym tęsknisz jak Cię ktoś od kogoś wezwie a nie wiesz o czym oni gadają Do tego ostatnio miałem kreseczkę z kolegą z pracy, jechał nową audi A3 2.0 TDI 170 KM i powiem że siedział na zderzaku ale wyprzedzić nie umiał. Na drugi dzień stwierdził że te 1.8T na pewno nie jest w serii Nie ma to jak niemiecka benzyna to chyba ten Twój kolega to d*pa, a nie kierowca.. nie dość, że A3 miało więcej mocy to i moment wyższy więc gdyby chciał to by Cię zrobił.. no chyba, że rzeczywiście masz coś podłubane Ruszyliśmy z ronda, on był za mną. Siedział nie wiele na zderzaku ale z tego co mi mówił to miał ciągle pedał w podłodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co jest Tomasz jak się heimat widzi to się takie oczy robi:decayed: Co to jest heimat? to jest to za czym tęsknisz jak Cię ktoś od kogoś wezwie a nie wiesz o czym oni gadają Do tego ostatnio miałem kreseczkę z kolegą z pracy, jechał nową audi A3 2.0 TDI 170 KM i powiem że siedział na zderzaku ale wyprzedzić nie umiał. Na drugi dzień stwierdził że te 1.8T na pewno nie jest w serii Nie ma to jak niemiecka benzyna to chyba ten Twój kolega to d*pa, a nie kierowca.. nie dość, że A3 miało więcej mocy to i moment wyższy więc gdyby chciał to by Cię zrobił.. no chyba, że rzeczywiście masz coś podłubane Ruszyliśmy z ronda, on był za mną. Siedział nie wiele na zderzaku ale z tego co mi mówił to miał ciągle pedał w podłodze chyba pedał sprzęgła może rzeczywiście masz tam coś dłubnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co jest Tomasz jak się heimat widzi to się takie oczy robi:decayed: Co to jest heimat? to jest to za czym tęsknisz jak Cię ktoś od kogoś wezwie a nie wiesz o czym oni gadają Do tego ostatnio miałem kreseczkę z kolegą z pracy, jechał nową audi A3 2.0 TDI 170 KM i powiem że siedział na zderzaku ale wyprzedzić nie umiał. Na drugi dzień stwierdził że te 1.8T na pewno nie jest w serii Nie ma to jak niemiecka benzyna to chyba ten Twój kolega to d*pa, a nie kierowca.. nie dość, że A3 miało więcej mocy to i moment wyższy więc gdyby chciał to by Cię zrobił.. no chyba, że rzeczywiście masz coś podłubane Ruszyliśmy z ronda, on był za mną. Siedział nie wiele na zderzaku ale z tego co mi mówił to miał ciągle pedał w podłodze to coś słabo jechał... tymbardziej ze A3 jest lżejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A3 8P Sportback 2.0 TDI waży 1410kg, A4 B5 Avant 1.8T waży 1270kg, wg danych A3 do 100km/h jest szybsze o 0,2s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A3 8P Sportback 2.0 TDI waży 1410kg, A4 B5 Avant 1.8T waży 1270kg, wg danych A3 do 100km/h jest szybsze o 0,2s. Tylko że ruszaliśmy z ronda i ja szybciej ruszyłem bo byłem pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A3 8P Sportback 2.0 TDI waży 1410kg, A4 B5 Avant 1.8T waży 1270kg, wg danych A3 do 100km/h jest szybsze o 0,2s. Tylko że ruszaliśmy z ronda i ja szybciej ruszyłem bo byłem pierwszy W takim razie to nie była kreska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 A3 8P Sportback 2.0 TDI waży 1410kg, A4 B5 Avant 1.8T waży 1270kg, wg danych A3 do 100km/h jest szybsze o 0,2s. Tylko że ruszaliśmy z ronda i ja szybciej ruszyłem bo byłem pierwszy W takim razie to nie była kreska Musiałem mieć jakieś szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi