Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Whyme? Po coś Ty ten mieszek sprayem malował ? Masz jakieś kompleksy na punkcie głębokiej czerni ? Ps. Brakuje plastiku chromowanego gałki , tego od dołu gdzie się styka z mieszkiem.
WhyMe? Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Whyme?Po coś Ty ten mieszek sprayem malował ? Masz jakieś kompleksy na punkcie głębokiej czerni ? Ps. Brakuje plastiku chromowanego gałki , tego od dołu gdzie się styka z mieszkiem. Ja nic nie malowałem Dostałeś już rzeczy?
P-U-M-A Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 :polew::polew::polew: Pewnie nie dostał tylko zgaduję że jest pomalowany:facepalm:
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Fajny Avancik Na flatach jest pięknie ,zagoszczą takie ? RS6 zostają gut czojs Pierdziele. RSami się nawet nie nacieszyłem. Przejechałem na nich 10 KM od Pumy dlatego RSy zostają a na sezon w moc się pobawimy A to od Pumy kupiłeś RS`y? To jednak weź flaty:decayed:
WhyMe? Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 :polew::polew::polew:Pewnie nie dostał tylko zgaduję że jest pomalowany:facepalm: A ja zgaduje że ktoś dostanie zaraz w łeb ---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- Fajny Avancik Na flatach jest pięknie ,zagoszczą takie ? RS6 zostają gut czojs Pierdziele. RSami się nawet nie nacieszyłem. Przejechałem na nich 10 KM od Pumy dlatego RSy zostają a na sezon w moc się pobawimy A to od Pumy kupiłeś RS`y? To jednak weź flaty:decayed: Za 500 zł byś nie kupił?
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 :polew::polew::polew:Pewnie nie dostał tylko zgaduję że jest pomalowany:facepalm: A ja zgaduje że ktoś dostanie zaraz w łeb ---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- Fajny Avancik Na flatach jest pięknie ,zagoszczą takie ? RS6 zostają gut czojs Pierdziele. RSami się nawet nie nacieszyłem. Przejechałem na nich 10 KM od Pumy dlatego RSy zostają a na sezon w moc się pobawimy A to od Pumy kupiłeś RS`y? To jednak weź flaty:decayed: Za 500 zł byś nie kupił? Biłbym się z myślami:kox:
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 :polew::polew::polew:Pewnie nie dostał tylko zgaduję że jest pomalowany:facepalm: Przejrzałem paczkę siłą umysłu :polew: Jak nie malowałeś jak ktoś musiał malować bo sypie się z tego jak z obszczanej tujki Nawet zszywki są pomalowane na czarno Gdzie srebrny plastik pytam ja się ? Za 500 zł byś nie kupił? Za pięć stów to i ja bym kupił..a dobra..taki z Pumy kolega :naughty:
WhyMe? Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja ci tam wrzuciłem mieszek który dostałem do 2dinu. Mam też stary a tego byś chyba nie chciał widzieć O jaki ci plastik chodzi bo nie ogarniam
WhyMe? Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://images10.fotosik.pl/2608/c7389ee142ebc3ae.jpg Ten. Ps. To nie moje dłonie To nie wiem gdzie to jest. Poszukam w aucie, no chyba że masz takie dziadostwo?
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://images10.fotosik.pl/2608/c7389ee142ebc3ae.jpg Ten. Ps. To nie moje dłonie To nie wiem gdzie to jest. Poszukam w aucie, no chyba że masz takie dziadostwo? Może nie szukaj bo znowu jakąś ciekawostkę znajdziesz albo zaschniętą materie organiczną
WhyMe? Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://images10.fotosik.pl/2608/c7389ee142ebc3ae.jpg Ten. Ps. To nie moje dłonie To nie wiem gdzie to jest. Poszukam w aucie, no chyba że masz takie dziadostwo? Może nie szukaj bo znowu jakąś ciekawostkę znajdziesz albo zaschniętą materie organiczną Się śmiej Jakie skarby znalazłem w tym plastiku co idzie pod dywanem pod siedzenie pasażera. MP4 nawet było
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A tak serio Twoje auto z tego co preferuję ma tylko jedną wadę Brak quattro:kwasny:
WhyMe? Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 A tak serio Twoje auto z tego co preferuję ma tylko jedną wadęBrak quattro:kwasny: Dorobi się Sam nie masz kłatro
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 A tak serio Twoje auto z tego co preferuję ma tylko jedną wadęBrak quattro:kwasny: Dorobi się Sam nie masz kłatro To że preferuje quattro to nie znaczy że jej mam:decayed:
kaju Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Mefju ma quattro po butelce JD po dwóch nawet blokade mostu 100%
Wandej Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Mefju ma quattro po butelce JD po dwóch nawet blokade mostu 100% Po jednej butli tylko? Toć to dla smaku:wink: U mnie na wsi litr JD 88zł
WhyMe? Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Mefju ma quattro po butelce JD po dwóch nawet blokade mostu 100% Po jednej butli tylko? Toć to dla smaku:wink: U mnie na wsi litr JD 88zł Po butelce na dwóch Tym się delektuje a nie jak Karol z gwinta pije
Reggi Opublikowano 7 Stycznia 2013 Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://images10.fotosik.pl/2608/c7389ee142ebc3ae.jpg Ten. Ps. To nie moje dłonie To nie wiem gdzie to jest. Poszukam w aucie, no chyba że masz takie dziadostwo? Mam.. ale nie na sprzedaż
WhyMe? Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 http://images10.fotosik.pl/2608/c7389ee142ebc3ae.jpg Ten. Ps. To nie moje dłonie To nie wiem gdzie to jest. Poszukam w aucie, no chyba że masz takie dziadostwo? Mam.. ale nie na sprzedaż Jak nie na sprzedaż to dorzuć w gratisie
Rekomendowane odpowiedzi