Fr0styyy. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Hi. Ile jest sygnałów dźwiękowych w B6? Mi się udało wywołać tylko 1 krótki pisk jak się rezerwa zapala albo gdy brakuje płynu do spryskiwaczy. Poza tym jeszcze kiedy się rozładuje akumulator, ale to wszystko. Nie ma tutaj żadnej kontrolki zapiętych pasów, albo włączonych świateł jak otwieram drzwi?
bell23 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 sygnalizacja włączonych świateł jest w B5 i B7 , więc na pewno będzie też w B6 sprawdź krancówke drzwi ( jeden styk jest to oświetlenia , drugi do sygnalizacji włączonych świateł )
tomekSSK Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jest jeszcze sygnał jak przekroczysz ustawioną prędkość na FISie
Fr0styyy. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Co to jest ta krańcówka? Jak otwieram drzwi to normalnie pokazuje mi na FIS, które są otwarte Da się dorzucić sygnał niezapiętych pasów?
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Co to jest ta krańcówka? Jak otwieram drzwi to normalnie pokazuje mi na FIS, które są otwarte Da się dorzucić sygnał niezapiętych pasów? Da się zrobić gong nie zapietych pasów napewno vagiem ale nie pamietam gdzie to się ustawiało:kwasny:
tomekSSK Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 sygnalizacja włączonych świateł jest w B5 i B7 , więc na pewno będzie też w B6 sprawdź krancówke drzwi ( jeden styk jest to oświetlenia , drugi do sygnalizacji włączonych świateł ) W B6 nie ma wyłączników krańcowych, tylko są microswitche w zamkach.---------- Post added at 23:32 ---------- Previous post was at 23:28 ---------- Co to jest ta krańcówka? Jak otwieram drzwi to normalnie pokazuje mi na FIS, które są otwarte Da się dorzucić sygnał niezapiętych pasów? Żeby słyszalny był gong niezapiętych pasów musisz mieć zamek pasów z końcówką B (8H0 857 755 B z stykiem elektrycznym) A krańcówka to jest tzw. wyłącznik krańcowy http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?62346-ALL-B6-Czujnik-niezapi%EAtych-pas%F3w&highlight=kontrolka+nie+zapi%EAtych+pas%F3w
Fr0styyy. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 To teraz powiedz dlaczego nie ding donga mi jak mam włączone światła mijania i otworze drzwi
truckmaniac Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 To teraz powiedz dlaczego nie ding donga mi jak mam włączone światła mijania i otworze drzwi a silnik masz zgaszony, czy pracuje?
tomekSSK Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Po otworzeniu drzwi dryndać Ci będzie jak zgasisz silnik i wyjmiesz kluczyk ze stacyjki. Bynajmniej u mnie tak jest.
truckmaniac Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Po otworzeniu drzwi dryndać Ci będzie jak zgasisz silnik i wyjmiesz kluczyk ze stacyjki. Bynajmniej u mnie tak jest. Dokładnie do tego zmierzałem
Fr0styyy. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Aaaa, silnik był zgaszony, ale kluczyk w stacyjce ;P
wladi Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Aaaa, silnik był zgaszony, ale kluczyk w stacyjce ;PNo ale co udało się usłyszeć ding-dong:decayed: czyli wszystko działa jak należy?
Fr0styyy. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No jak wcześniej sprawdzałem to kluczyk w stacyjce był więc może dlatego nie działało Jutro albo później sprawdzę bez kluczyka.
Rekomendowane odpowiedzi