slavko87 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a masz sam odboj od golfa czy dolozony do orginalu? Skok amora jaki jest 1cm wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Tylko z golfa. Ciężko powiedzieć jaki skok ---------- Post dopisany 06-10-2012 at 12:46 ---------- Poprzedni post napisany 01-10-2012 at 21:47 ---------- Wpadł nowy mod, a właściwie na razie leży i czeka na montaż Alarm z powiadomieniem Sam się tego nie podejmuję, więc szukam jakiegoś elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wpadł nowy mod, a właściwie na razie leży i czeka na montażAlarm z powiadomieniem znaczy będziesz wiedział że rąbią Ci furę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wpadł nowy mod, a właściwie na razie leży i czeka na montażAlarm z powiadomieniem znaczy będziesz wiedział że rąbią Ci furę? Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4mtm Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 fajne te avanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 fajne te avanty... no wiadomo :kox: ---------- Post dopisany 13-10-2012 at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany 06-10-2012 at 15:39 ---------- Dzisiaj wymiana łożyska z tyłu, a poza tym nic się nie dzieje , bo czasu brak W przyszłym tygodniu może uda się wreszcie wyrezać halo i założyć alarm, bo auto zostaje na tydzień w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 fajne te avanty... no wiadomo :kox: ---------- Post dopisany 13-10-2012 at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany 06-10-2012 at 15:39 ---------- Dzisiaj wymiana łożyska z tyłu, a poza tym nic się nie dzieje , bo czasu brak W przyszłym tygodniu może uda się wreszcie wyrezać halo i założyć alarm, bo auto zostaje na tydzień w domu czyli jednak łożysko a nie łopona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 13 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 No łożysko:naughty: I tak będę musiał kupić nowe, bo założyłem z angola i jakieś rewelacyjne nie jest, ale można śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 No łożysko:naughty: I tak będę musiał kupić nowe, bo założyłem z angola i jakieś rewelacyjne nie jest, ale można śmigać lepiej nowe, drogie nie są a i simmering bedzie nowka:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Taka sesyjka na spontana, jutro może ogarnę coś lepszego:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 światła To ci chyba ciulowo świecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 światła To ci chyba ciulowo świecą Po czym to wnioskujesz? Świecą bardzo dobrze:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Na zdj takie wrażenie:decayed: ale skoro dobrze To dobrze:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 rezaj to hallo wkoncu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Ostatnie foto najlepsze:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Tak jak mówiłem, ogarnąłem dziś sesyjkę Nie chce mi się przebierać tych zdjęć, więc wrzucam jak leci (powtarzają się, bo aparat robi dwa identyczne ujęcia, a zdjęcia wychodzą różne, więc jedno jest ori, a drugie przeważnie troszkę modziłem ). Halo jeszcze nie wyrezałem, bo nie ma kiedy Teraz proszę o pomoc, które z tych zdjęć posłać do kalendarza Wybór duży, ja mam totalny mętlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 na rypał skubany zdjęc rezaj halo bo z przodu czegoś wciąż brak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Teraz przez święta może wreszcie się uda:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 z wydechem bedziesz cos robic czy jednak zostaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Na razie zostaje:wink: ---------- Post dopisany 03-11-2012 at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany 01-11-2012 at 09:53 ---------- Chyba nigdy tych halogenów nie zrobię Albo mi się nie chce, albo nie mam czasu Ale za to dzisiaj jadę po furę :banan: Nie chce ktoś swapować AWXa? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi