Faster84 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 witam czy to normalne ze jak odłącze i podłącze wtyczke od przeplywomierza to nic sie nie dzieje? czy mam uwalona przepływke?
damian81Z Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 w czasie pracy silnika?, bład ci wyskoczy
adi2255 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A samochód jedzie normalnie? Tzn ma moc na podłączonej?
Faster84 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 wlasnie w tym sek ze auto nie ma mocy wiec wyciagnołem przepływke wyczyscilem i teraz jak podłaczam wtyczke to spadaja na chwile obroty i wracaja do normy ale auto dalej nie ma mocy
Grzegorz76 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A w jaki sposób ją czyściłeś? Prawdopodobnie padła i trzeba wymienić. ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Jeszcze jedno. Jak bedziesz kupowac Boscha to tylko z dobrego ASO. Jeżeli zamiennik to polecam Pierburga, jest niezawodna.
Faster84 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 wyczyscilem benzyna ekstrakcyjna
Grzegorz76 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie wiem dokładnie jak wygląda przepływka w Twoim silniku, natomiast u mnie każda ingerencja w postaci czyszczenia pędzelkiem, szmatką, benzyną ekstrakcyjną, przynosiła więcej szkody niż pożytku. Przepływka po prostu przestawała działać całkowicie. Można próbować czyścić to ustrojstwo ale bezdotykowo i specjalnymi preparatami do elektroniki.
Rekomendowane odpowiedzi