Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2007 ale Adaś ma chyba naprawdę coś na sumieniu, mam na myśli konkurs czterech skoczni sprzed kilku lat, kiedy to wygrał konkurs- nagrodą główną była wtedy najnowsza a4 ( z racji sponsoringu przez audi ) i nasz mistrz ponoć ją nie wziął, wybrał opcje: money. jeżeli się mylę to poprawcie. http://motonews.pl/services/aud/?op=art&sid=160 :one:
T-żółw Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 a jak z tymi, co jadą wcześniej :?: - zniżka też obowiązuje i zakwaterowanie w Krokusie :?:
Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2007 a jak z tymi, co jadą wcześniej :?: - zniżka też obowiązuje i zakwaterowanie w Krokusie :?: Nistety nie bo do piątku jest jakaś ekipa i nie ma wolnych miejsc Musimy znaleźć jakiś pensjonacik dla ekipy jadącej wcześniej :one:
micek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ja juz pewnie w tym tygodniu (no moze na poczatku nastepnego) bede wiedzial na bank czy wypali wszystko...wydatek nie maly ale za to nie bedzie czego zalowac prawda?!...poduszka pod dupe i polece przez cala Polske...ludzi to juz sie nazbieralo jak na Boze Cialo hehe i dobrze im wiecej tym lepiej...zapowiada sie naprawde ciekawie...
bratpit Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 ale Adaś ma chyba naprawdę coś na sumieniu, mam na myśli konkurs czterech skoczni sprzed kilku lat, kiedy to wygrał konkurs- nagrodą główną była wtedy najnowsza a4 ( z racji sponsoringu przez audi ) i nasz mistrz ponoć ją nie wziął, wybrał opcje: money. jeżeli się mylę to poprawcie. http://motonews.pl/services/aud/?op=art&sid=160 :one: Mało tego tuningowała go jakaś polska firma kiedyś widziałem program w tv
taktuś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 super, to niech Adaśko nas odwiedzi w czasie zlotu. Mnie zastanawia jednak inny , zupełnie techniczny problem. Mianowicie jak przyjedzie tylu ludzi w furkach ( na oko około 40 aczwórek ) , to jak my tam zaparkujemy? Ostatni ( którzy dojadą ), będą mieli do Krokusa chyba z kilometr. No jak przy hipermarkecie
Gość zdeniu Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Panowie, wydaje mi się że że jeżeli hotel ma np. 40 pokoi to ma tyle samo miejsc parkingowych więc raczej nie powinno być problemu
Gość MorgothDBMA Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 poza tym możemy trochę ciaśniej zaparkować, przecież jesteśmy razem, w razie jakby ktoś nie mógł wyjechać to dogadamy się.... [ Dodano: 16-01-2007, 08:04 ] ciężej by było jakby to był A8-klub, bo takie auto to zajmuje z półtora miejsca parkingowego...
Hugo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2007 Spokojnie pomieścimy się Byłem tam kilkanaście razy w sezonie i nigdy nie było problemu z parkowaniem.Jakby coś to obok są łąki , pola , pastwiska :053:
Wihajster Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 to niech Adaśko nas odwiedzi w czasie zlotu. http://motonews.pl/servic...?op=art&sid=160 o ile wiem to Izulka skasowala A4-czke :diabelek: :one:
Hugo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2007 A więc za dzieci do lat 3 nie płaci się nic.Od 3 lat trzeba płacić normalną stawke.Być może jak będziemy na miejscu , to przy płaceniu reszty pieniędzy może uda mi się załatwić jakiś rabacik za dzieciaczki :one:
bratpit Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 A więc za dzieci do lat 3 nie płaci się nic.Od 3 lat trzeba płacić normalną stawke.Być może jak będziemy na miejscu , to przy płaceniu reszty pieniędzy może uda mi się załatwić jakiś rabacik za dzieciaczki :one: To lekko przegieli przy takiej ilości osób za dziecko które kima w 2 osobowym pokoju na łożku z rodzicem kroją jak za starego. Jak zwykle na dzieciach sie najlepiej zarabia :diabelek:
Hugo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2007 A więc za dzieci do lat 3 nie płaci się nic.Od 3 lat trzeba płacić normalną stawke.Być może jak będziemy na miejscu , to przy płaceniu reszty pieniędzy może uda mi się załatwić jakiś rabacik za dzieciaczki :one: To lekko przegieli przy takiej ilości osób za dziecko które kima w 2 osobowym pokoju na łożku z rodzicem kroją jak za starego. Jak zwykle na dzieciach sie najlepiej zarabia :diabelek: Wiesz oni uważają , że takie 3 letnie dziecko jest już za duże na spanie z mamą i musi zapłacić za swoje łóżko Ale jak będziemy na miejscu to pójde od razu i porozmawiam o dzieciakach
bratpit Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Słuchajcie a może by zaprosić jakiegoś wysłannika z TVN Turbo z kamerką może by sie pojawili przecież ta imprezka to się zapowiada nielada festyn. Może by im szkrobnąć jakiegoś maila.
Wihajster Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Słuchajcie a może by zaprosić jakiegoś wysłannika z TVN Turbo z kamerką może by sie pojawili przecież ta imprezka to się zapowiada nielada festyn. Może by im szkrobnąć jakiegoś maila. jestem calkowicie za :diabelek: :one:
Hugo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2007 Słuchajcie a może by zaprosić jakiegoś wysłannika z TVN Turbo z kamerką może by sie pojawili przecież ta imprezka to się zapowiada nielada festyn. Może by im szkrobnąć jakiegoś maila. Od razu Ci powiem , że nie przyjadą Jaby były jakieś próby sprawnościowe na torze albo coś w tym stylu to co innego , a tak nie ma szans
bratpit Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Słuchajcie a może by zaprosić jakiegoś wysłannika z TVN Turbo z kamerką może by sie pojawili przecież ta imprezka to się zapowiada nielada festyn. Może by im szkrobnąć jakiegoś maila. Od razu Ci powiem , że nie przyjadą Jaby były jakieś próby sprawnościowe na torze albo coś w tym stylu to co innego , a tak nie ma szans A jednak napisałem
dark79 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Słuchajcie a może by zaprosić jakiegoś wysłannika z TVN Turbo z kamerką może by sie pojawili przecież ta imprezka to się zapowiada nielada festyn. Może by im szkrobnąć jakiegoś maila. Od razu Ci powiem , że nie przyjadą Jaby były jakieś próby sprawnościowe na torze albo coś w tym stylu to co innego , a tak nie ma szans A jednak napisałem i jakby co zawsze można sobie przypomniec jak było na zlocie
Hugo Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2007 i jakby co zawsze można sobie przypomniec jak było na zlocie Spoko , będzie kręcony materiał z kilku kamer i robione fotki , więc damy rade :one:
dark79 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 i jakby co zawsze można sobie przypomniec jak było na zlocie Spoko , będzie kręcony materiał z kilku kamer i robione fotki , więc damy rade :one: ja też swoją bede mial, jak znam życie to żonie przypadnie ta przyjemność
Rekomendowane odpowiedzi