wiki Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 pany taki mały niuansik, z doświadczenia wiem że jak kroi się duża imprezka zakrapiana, to dobrze uzgodnic rasę krówek które będziemy wypasać, bo jak każdy zacznie polewać z innej zagrody, to może być cienko ze zdrówkiem :053: , proponóję krówki rasy Sobieski :one: no a wy :027: :564:
Wihajster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 jak spadnie snieg to ja z moja trakcja z miejsca nie rusze zawsze opony z kolcami mozesz zapodac :one:
Wihajster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 metoda chalupnicza na pewnym etapie rowniez sa przysfajalne jak chcesz to na zlocik przywioze cytrynoweczke swojej roboty :one: wchodzi jak do masła bez zapicia :diabelek:
Gość MorgothDBMA Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 skoro temat znowu schodzi na alkohol, to ja w dalszym ciągu zostane przy absyncie, lubie ten smak ziół.....
Hugo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2007 metoda chalupnicza na pewnym etapie rowniez sa przysfajalne jak chcesz to na zlocik przywioze cytrynoweczke swojej roboty :one: wchodzi jak do masła bez zapicia :diabelek: To ja swojej kolekcji mogę przywieźć - cytrynówkę , dereniówkę , wiśniówkę , morelówkę , brzoskwinówkę i tarninówkę :one:
dark79 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiśniówkę , morelówkę , brzoskwinówkę a z owocami ?? jak nic na deserk się przydadzą :diabel: :diabel:
Hugo Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiśniówkę , morelówkę , brzoskwinówkę a z owocami ?? jak nic na deserk się przydadzą :diabel: :diabel: Z owoców został tylko smak , aromat i kolorek :diabel:
Gość zdeniu Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 mnie sie widzi voda z finlandii najlepiej :564:
Wihajster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 proponuje szykowac juz sprzet zimowy i kanciki zaostrzyc :diabelek: :one:
Lukas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 proponuje szykowac juz sprzet zimowy i kanciki zaostrzyc ale to ze jak masz jakies tajne info od gorali ze snieg bedzie :diabel:
Wihajster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ale to ze jak masz jakies tajne info od gorali ze snieg bedzie bedzie bedzie nie bój sie :one:
wiki Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 To ja swojej kolekcji mogę przywieźć - cytrynówkę , dereniówkę , wiśniówkę , morelówkę , brzoskwinówkę i tarninówkę to ja po takim big zestawie chyba :590: no ale raz nie zawsze, przywoź a za finlandią jestem wszystkimi czterema kólkami :one:
wit.s Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 - odliczanie bomba - b. podoba mi się opis imprezy/dotarcia w pierwszym poście (dopiero teraz zauważyłem) :one: - ubawił mnie pomysł ustalenia z jakiej stajni będą krówki - idę o zakład (stawiam lewy, tylny dyferencjał z furki mojego dziadka), że będzie mieszanina jak się patrzy, wliczając w to wódke , wino i piwo :diabel2: - PLS ustalmy gdzieś jakiś sposób umawiania się grupowego. Dużo się na ten temat mówi, ale w rzeczywistości wiadomo tylko jak jedzie grupa Warszawsko-Lubelska. A ja nawet nie wiem jak się mam z roboty zwalniać, żeby się z innymi spiąc :/
Gość MorgothDBMA Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiadomo jak jedzie grupa warszawsko - lubelska?? no jak? Ja najchętniej spotkałbym się gdzieś w wawie w piątek rano, np o 7:00 Ale może być +/- 3 godziny Wszystko się dogada.... :028:
wit.s Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiadomo jak jedzie grupa warszawsko - lubelska?? no jak? Miałem na myśli dzików, którzy bujają się już we czwartek.
Gość MorgothDBMA Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 a ja mam na myśli zorganizowanie kilku aut w piątek rano.... i tak trzeba wziąć na piątek jurlop
wit.s Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 a ja mam na myśli zorganizowanie kilku aut w piątek rano.... i tak trzeba wziąć na piątek jurlop Noooo wyglada na to, że tak. Chorobcia, niedobrze (mogę mieć z tym problem) :/ Co tam. Później się będe martwił. No to trzeba w takim razie organizować ekipę, ktra będzie wyjeżdżać z okolic Wawy w godzinach przedpołudniowych. Rozumiem, ze na początek byłoby nas dwa autka. HALO! KTOS JESZCZE?
Wihajster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 wiadomo jak jedzie grupa warszawsko - lubelska?? no jak? jedzcie calym konwojem byle z przadu jechal ktos z antyradarem :diabelek: :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 pomysl z licznikiem bomba tylko byloby milo jakby ktos go aktualizowal bo wczoraj tez byly 44 dni do zlotu a to znaczy ze stoimy w miejscu dlaczego wszyscy mysla i pisza o grupie Warszawskiej, przeciez ludzie jada z calej Polski i nie tylko ta jedna trasa! no wrocław i opole dawać propozycje, jaka droga jedziemy? apeluje tylko zeby sie nie pchac w Katowice bo tam bedzie koszmar i trasa jest dluzsza!
Gość MorgothDBMA Opublikowano 17 Stycznia 2007 Opublikowano 17 Stycznia 2007 tak się chyba zrobi, założe odpowiedni temat dla warszawy i okolic
Rekomendowane odpowiedzi