MASA Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ludziska Zakopane tonie w sniegu wiec chyba Wisla tez, ma ktos wiesci? No pewnie!!!! http://online.wisla.pl/kamera.php
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 pisalam ze mi te kamerki nie dzialaja, widze tylko czarne tlo!
Hugo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2007 pisalam ze mi te kamerki nie dzialaja, widze tylko czarne tlo! Spróbuj zajrzeć na tą strone w dzień :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hugo nie rob ze mnie blondynki, nie obrazajac nikogo, bardzo Cie prosze! moj komp zaniemogl jak ja wlaczylam
T-żółw Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 to może lepiej modzi na zielono klubowicze różowo użytkownicy forum na niebiesko prawie jak zdeniu napisał tylko propnuję, ponieważ RÓŻ należy do Wawy i nie powinien być nadużywany :diabel2: , klubowicze na fioletowo
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 chopaki lubia roz??? :diabel: a ja myslalam ze to typowo kobiecy kolor, no ale dobrze, pozostawiam to bez komentarza! P.S dziekuje za kamerke ale tam snigu nie ma!
Lukas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Spróbuj zajrzeć na tą strone w dzień oj widze ze bedzie lisc na zlocie dla Prezesa :053: prawie jak zdeniu tylko propnuję, ponieważ RÓŻ należy do Wawy i nie powinien być nadużywany , klubowicze na fioletowo to moze tylko rozowy reszta jak leci do jednego garneczka :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 chlopaki przestancie, kobitki powinnym byc na różowo i koniec dyskusji!
T-żółw Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 chlopaki przestancie, kobitki powinnym byc na różowo i koniec dyskusji! chyba musimy poważnie porozmawiać nt RÓŻU
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 kolor różowy jest bardzo kobiecy, prawda chlopaki! nie no teraz na powaznie, na serio chcecie chodzic z rozowymi plakietkami, nie napisze jak to bedzie wygladalo, ale na 100% ludzie nie beda mysleli ze to jest zlot A4 klubu!
spanky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zamówiłem już identyfikatory i każdy kto przyjedzie dostanie odemnie jedną sztuke.Jak ktoś będzie jechał z kimś , to będzie mi musiał podać jakie imię lub nick ma być wydrukowane na identyfikatorze.Pomoże nam to w komunikacji i będzie nam łatwiej zapamiętać kto jest kto :one: Poniżej przykład zrobony na szybko w paintcie :one: :one: :564:
Gość Murzyn Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 kolor różowy jest bardzo kobiecy, prawda chlopaki! nie no teraz na powaznie, na serio chcecie chodzic z rozowymi plakietkami, nie napisze jak to bedzie wygladalo, ale na 100% ludzie nie beda mysleli ze to jest zlot A4 klubu! no niunia hamuj bajere ze stereotypami. Powszechnie wiadomo ze rozowy jest kolorem klubowym. To jest bardzo fajny i meski kolor Ten trend zapoczatkowal nasz warszawski dzik adas (moze ktos ma foto??) i tak juz zostalo :one:
Lukas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dokladniej to jest kolor zarezerwowany dla Dzików i okazjonalnie wypozyczany innym klubowiczom A4 a tak to wyglada Takze Hugo Wawa chce Rózowe :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 o qrcze to problem bedzie, bo ja mam mase rzeczy rozowych, a nie wiem czy moge tak wystapic na zlocie, czy mnie nie zlinczujecie!
Gość spedyt Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 a nie wiem czy moge tak wystapic na zlocie Wrzuć foto w różowym to na pewno dostaniesz przyzwolenie;)
T-żółw Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 i tym miłym akcentem kończymy dyskusję o klubowym kolorku :053:
spanky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 i tym miłym akcentem kończymy dyskusję o klubowym kolorku :053: Obrazek :pada:
Hugo Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hhahahahha jak tak dalej pójdzie to nam Kaczyńscy odowłają zlocik bo stwierdzą , że to "Parada równości" :053: :one:
Gość Murzyn Opublikowano 21 Stycznia 2007 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Hhahahahha jak tak dalej pójdzie to nam Kaczyńscy odowłają zlocik bo stwierdzą , że to "Parada równości" :053: also... niunia juz masz szerszy poglad na sprawe rozowy rzadzi
Rekomendowane odpowiedzi