NIUNIAA4 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 oby tylko wszystko szlo ku lepszemu i zeby ludzie nie rezygnowali bo bedzie kiszka, ale trzeba byc dobrej mysli! a te zdjecia to faktycznie bedzie cos, no coz parking w Krokusie bedzie wygladal jak plac przed fabryka AUDI! to bedzie na prawde cos!
miron78 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 co do drogi dojazdowej to się nie martwcie ( jeżeli ktoś niema łańcuchów to niech specjalnie nie kupuje - bo napewno nie będą potrzebna ) droga do Krokusa pnie sę coprawda cały czas w górę ale jest w miarę szeroka i o stałym kącie nachylenia.Nawet w warunkach ostrej zimy droga jest na bierząco odśnieżana i zawsze przejedna nawet bez quattro i łańcuchów ( zresztą przejezdnośc tej drogi leży w interesie właścicieli hoteli )- pozdrawiam [ Dodano: 25-01-2007, 13:40 ] zresztą nas interesuje sytuacja jaka będzie na drogach na 2-3 dni przed impreza a teraz niech się dzieje co chce
Wihajster Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 zresztą nas interesuje sytuacja jaka będzie na drogach na 2-3 dni przed impreza a teraz niech się dzieje co chce zdam wam relacje :one:
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 chopaki i kobitki jesli chodzi o rozrywke to czy ktos z Was bierze kostium kapielowy, niedaleko jest Golebieski gdzie jest fajny basen!
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 chopaki i kobitki jesli chodzi o rozrywke to czy ktos z Was bierze kostium kapielowy, niedaleko jest Golebieski gdzie jest fajny basen! jeśli to jest kryty basen to why not
NIUNIAA4 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Kaziu jasne ze kryty, i jest tam jacizzi i sauna, rany przeciez ja nie wyjde stamtad tak szybko no chyba ze sila mnie ktos stamtad wydrze
Wihajster Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 niedaleko jest Golebieski gdzie jest fajny basen! juz o tym mowiłem duzo wczesniej kochanie :diabelek: :one: spoznilas sie lub masz krotka pamiec popatrzcie jak ludzie juz smigaja :one: http://www.soszow.pl/kamera/index3.php3
NIUNIAA4 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja tylko chcialam temat zmienic! teraz nie wiem kiedy bede na forum bo sie przeprowadzam i nie bede miala neta! pozdrowionka, odpoczniecie sobie troszke ode mnie!
taktuś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 jeżeli 30-go stycznia wpłacę pieniążki to nie będzie za późno? jeżeli zgłoszę akces na wyjazd do Wisły " tak późno " to wszystko będzie ok? bo spać w podgrzewanym garażu nie będę!!! :| :| :|
Hugo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2007 jeżeli 30-go stycznia wpłacę pieniążki to nie będzie za późno? jeżeli zgłoszę akces na wyjazd do Wisły " tak późno " to wszystko będzie ok? bo spać w podgrzewanym garażu nie będę!!! :| :| :| Na wpłaty czekam do 31 stycznia do 22.00 i jeszcze tego samego dnia puszczam przelew na konto Hotelu i podaje ilość osób jaka przyjedzie.Pozdro Jeszcze kilkanaście osób nie wpłaciło , ale jutro wysle im przypomnienie :one:
T-żółw Opublikowano 26 Stycznia 2007 Opublikowano 26 Stycznia 2007 jeżeli 30-go stycznia wpłacę pieniążki to nie będzie za późno? mam nadzieję, że nie bo....ja też 30 -ego będe wpłacał
dawid835 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Chłopaki ja się pisze,bede z moja kobietka.Pieniadze wysle dzisiaj Hugo,
bratpit Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 tak czytam tą liste i niewidze na niej Murzynka :?: why :?:
T-żółw Opublikowano 27 Stycznia 2007 Opublikowano 27 Stycznia 2007 ooo faktycznie murzynka nie ma na liscie :galy: hhacek wpłacił 150 zł lae nie zaliczki tylko już za całosć czyli 100 zł + 50 zł za nocleg w związku z przyjazdem wcześniej i tu się rodzi pytanie czy jadący wcześniej mają już kwaterki zabukowane czy załatwiamy na własna rękę po przyjeżdzie :?: jakby co to wcześniej jedzie: hhacek, T-żółw + Karolina
Gość zdeniu Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 tak czytam tą liste i niewidze na niej Murzynka :?: why :?: wierz mi dobra rada nie pytaj
Hugo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2007 hhacek wpłacił 150 zł lae nie zaliczki tylko już za całosć czyli 100 zł + 50 zł za nocleg w związku z przyjazdem wcześniej i tu się rodzi pytanie czy jadący wcześniej mają już kwaterki zabukowane czy załatwiamy na własna rękę po przyjeżdzie :?: jakby co to wcześniej jedzie: hhacek, T-żółw + Karolina Ok już poprawione Jestem po wstępnych rozmowach na temat rezerwacji miejsc dla osób , które jadą dzień wcześniej i w środe jak będe znał dokładną ilość osób to będe dzwonił i potwierdzał rezerwacje.
marcin j Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hugo, poproszę brate żeby wpłacił kaske, bo pomyliłem hasła na koncie i czekam na odblokakowanie. Pozdr. [ Dodano: 28-01-2007, 11:23 ] Hugo, właśnie kaska poszła na inteligo.
MAx Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 hhacek wpłacił 150 zł lae nie zaliczki tylko już za całosć czyli 100 zł + 50 zł za nocleg w związku z przyjazdem wcześniej i tu się rodzi pytanie czy jadący wcześniej mają już kwaterki zabukowane czy załatwiamy na własna rękę po przyjeżdzie :?: jakby co to wcześniej jedzie: hhacek, T-żółw + Karolina Ok już poprawione Jestem po wstępnych rozmowach na temat rezerwacji miejsc dla osób , które jadą dzień wcześniej i w środe jak będe znał dokładną ilość osób to będe dzwonił i potwierdzał rezerwacje. Czyli co - jest szansa ze osoby ktore wybiora sie wczesniej te 1 dob spedza w tym samym osrodku?
Rekomendowane odpowiedzi