Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I urodziny Audi A4 Klub Polska - Wisła - 2-3-4 marca 2007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ważne że będzie wódka , reszta to uj hyhy

a do Avanta mozna sporo włożyć .... :twisted:

na której stronie jest cos na temat hotelu dla tych co jada wczesniej (czwartek) ... :question:

p.s ciezko sie połapac w ponad 70-ciu stronach ... :redface:

dołączę się do pytania bo też jadę wcześniej i chętnie bym się dowiedział gdzie nocujemy :biggrin:

Śpimy w namiotach na polu za hotelem.A na poważnie Ci co jadą w czwartek mieszkają w hotelu Limba www.dwlimba.pl

a od któej jest rezerwacja ..... :question:

Gość Kaziu_Wichura
Opublikowano

DW tych co przybywają we czwartek:

O której godzinie tak orientacyjnie przyjeżdżacie? Ja myślę, że wyjadę dopiero koło 10.00-11.00 bo muszę iść z rana na uczelnię jeszcze.

Opublikowano

a od któej jest rezerwacja ..... :question:

Jutro Ci dokładnie powiem , bo będe tam dzownił jeszcze , ale znając życie to gdzieś od 12 conajmniej.

Opublikowano

My lecimy gdzieś między 12 a 14 z wawki , chyba w 4/5 godzin tam sie da dojechać

Opublikowano

No ono mysle ze damy rade na bajeczke zajechac ewentualnie chlopaki nas wczesniej zakwateruja :wink:

Opublikowano
No ono mysle ze damy rade na bajeczke zajechac ewentualnie chlopaki nas wczesniej zakwateruja :wink:

jak bedziemy wstanie .... :twisted:

Opublikowano

hej

Jedzie jakaś ekipa z okolic Częstochowy/ Myszkowa? W grupie :a4fan: raźniej :cool: Włączam sie na dk1[E75] koło Opel Polaczek ewentualnie w Koziegłowach :biggrin:

Opublikowano
Kolejne 3 osoby odpadły.T-żółw , Karolina i Hhacek.Tak więc jak są jeszcze chętni to zapraszam bo zwolniły siię miejsca

co sie qrna dzieje :eek:

oby wiecej juz sie tak nie dzialo .... :twisted:

Właśnie mnie Adi poinformował , że jego znajomi nie mogą jechać i tym sposobem , mamy kolejne 2 wolne miejsca

Opublikowano
Kolejne 3 osoby odpadły.T-żółw , Karolina i Hhacek.Tak więc jak są jeszcze chętni to zapraszam bo zwolniły siię miejsca

Właśnie mnie Adi poinformował , że jego znajomi nie mogą jechać i tym sposobem , mamy kolejne 2 wolne miejsca

moze napisz jakies ogłoszenie na klubowym ... albo na kazdym ze sa wolne miejsca .... moze ktos bedzie jeszcze chetny ...

szkoda zeby sie kaska zmarnowala ... a im wiecej nas tym lepiej ..... :twisted:

Opublikowano
spanky napisał/a:

zdeniu napisał/a:

Hugo napisał/a:

co to się dzieje !?!?!?! niedługo do 1.03 dostaniemy wiadomość że 20 osób jedzie.. ehhh ..ale i tak powinna być zabawa przednia .. :a4fan::a4fan::a4fan:

Opublikowano

moze napisz jakies ogłoszenie na klubowym ... albo na kazdym ze sa wolne miejsca .... moze ktos bedzie jeszcze chetny ...

szkoda zeby sie kaska zmarnowala ... a im wiecej nas tym lepiej ..... :twisted:

Wysłałem do wszystkich maila z informacją :wink:

Opublikowano

No i jeszcze wymarzona pogoda na boazerie, alibo parapet :biggrin: f*ck :evil:

Opublikowano
fajnie tam...

kuna, za rok jade

bankowo

nie za rok tylko teraz .... :exclaim:

No i jeszcze wymarzona pogoda na boazerie, alibo parapet :biggrin: f*ck :evil:

Ciebie na liscie tez nie widze .... :evil:

Opublikowano

jeszcze kilku ubedzie to dostaniemy doplate bo mialo byc wiecej osób a jest mniej :twisted: i rabat szlag trafi

Opublikowano

Ja z cubrem dojedziemy pewnie jakoś w piątek po północy :smile:

Opublikowano
Dajcie mi czas do jutra, może przekonam mojego męża i ,, upchnę" gdzieś moje maleństwo i przyjedziemy. Jutro dam żnać. Bo 1 problem to czy Lukas dostanie urlop, a drugi czy teściowa adoptuje maleństwo

Trzymamy kciuki :wink:

Opublikowano
hej

Jedzie jakaś ekipa z okolic Częstochowy/ Myszkowa? W grupie :a4fan: raźniej :cool: Włączam sie na dk1[E75] koło Opel Polaczek ewentualnie w Koziegłowach :biggrin:

Ja śmigam z Myszkowa pojadę albo ze Śląskiem albo podłączę się do wawki.

Ale bardziej w Siewierzu. :a4fan:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...