ramzes808 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ekipo co kwateruje od czwartku w Limbie Jadę do Wisły juz w poniedziałek tj. 26.o2., może jeszcze bedzie tochę śniegu, będę kwaterował tez w Limbie, wypada mi w takim razie przygotować dla Was powitanie. Pozdrawiam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEMOT Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 he he tak tylko zapytam są jeszcze wolne miejsca i jakie koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 he he tak tylko zapytam są jeszcze wolne miejscai jakie koszty miejsca chyba jeszcze sa ... :exclaim: reszta na PIERWSZEJ STRONIE .... :exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEMOT Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 ok dzieki spanky jak nie wten to w inny sposób ale postaram sie zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossBest Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja tez bede ale niewiem czy w piatek przyjade czy w sobote ale bede na pewno dlatego nic narazie nie rezerwuje a hoteli w Wisle jest duzo wiec napewno cos znajde jak w limbie niebedzie juz miejsca... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoeyTomek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 ja wam w sobote powiem jak bedzie wygladala pogoda. znam strone w ktorej calkiem dokladnie prognozuja pogode. a jak to jest z jakimis myjniami w wisle? sa moze tekstylne? bo jak nie to biore gabke i wiaderka :biggrin: jest przed wisłą fajna myjnia myją pianowo autko wygląda po tym jak z salonu kosztuje 14 zł i trwa to jakies 10 min góra:))) ja tam podmywam moje autko pozdrawiam:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Ekipo co kwateruje od czwartku w LimbieJadę do Wisły juz w poniedziałek tj. 26.o2., może jeszcze bedzie tochę śniegu, będę kwaterował tez w Limbie, wypada mi w takim razie przygotować dla Was powitanie. Pozdrawiam ) No to super.Przygotuj jakieś transparenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubidubi Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Na jakich oponach lecicie? jeżelibym pojechał to zaaplikowałbym lato na feli 17, słyszałem że ma być ciepło - ale jak będzie śnieg .... sam nie wiem, ale mam ładne fele... 225/45/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Skubidubi oszalałeś na letniakach w góry :exclaim: Olej lans i wzbierz bezpieczenstwo, jeszcze zdazsz nam zaprezentowac autko na letniakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Na jakich oponach lecicie?jeżelibym pojechał to zaaplikowałbym lato na feli 17, słyszałem że ma być ciepło - ale jak będzie śnieg .... sam nie wiem, ale mam ładne fele... 225/45/17 Obrazek Jasne , że zimówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Skubidubi oszalałeś na letniakach w góry Olej lans i wzbierz bezpieczenstwo, jeszcze zdazsz nam zaprezentowac autko na letniakach _________________ dokładnie nie ma co ryzykowac pozniej spadnie snieg i bedziesz wracal do domu kilka godzin dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubidubi Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 góry? takie tam stożki :biggrin: (asterix ) macie rację, nie ma co ryzykować nawet z Q..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 macie rację, nie ma co ryzykować nawet z Q.....Dokładnie... w hamowaniu Quattro nie pomaga :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 jest przed wisłą fajna myjnia myją pianowo autko wygląda po tym jak z salonukosztuje 14 zł i trwa to jakies 10 min góra:))) ja tam podmywam moje autko pozdrawiam:))) czyli jest to myjnia reczna? a masz jakies namiary na nia? tzn adres lub nazwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 tez sie zastanawiałem nad letnimi kołami bo są troszeczke ładniejsze od tych zimowych ale nie bede ryzykował niech ktoś da dokładne namiary na tą myjkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 niech ktoś da dokładne namiary na tą myjkę dowiem sie i dam ci znac bo sam nie wiem ale jestem w kontakcie z JOEY TOMEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Już widze mine ludzików na myjni , jak podjedzie 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Już widze mine ludzików na myjni , jak podjedzie 40 bedzie znowu rabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 no mianowicie :eek: a pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Już widze mine ludzików na myjni , jak podjedzie 40 nie będzie tak źle pare umyje sie już w czwartek a może wymyślimy jakiś rabat za grupowe mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi