Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passat 3BG 1.8T ;) OEM+ USA, W8, X5 19, Gewinde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) swojej tzw dobrej bazy do modów szukałem dosyć długo, ponieważ wymagania były spore i kurczowo ich się trzymałem, miał być czarny na bixenonie i z jasnym środkiem, co do silnika to były 3 typy 2.3 2.8 albo właśnie 1.8t no i trafił się jakieś 2 miesiące temu :P .

MODEL: Passat B5 3BG 2001r Highline

SILNIK: 1.8T AWT 150km/210nm

MODY POD MASKA: seria

ZAWIESZENIE: gwint SuperSport, ori rozpórka

UKŁAD HAMULCOWY: seria

KOLA: BMW X5 19x9J ET 48 + adaptery 16mm , opony Pirelli p zero nero 225/35/19

NADWOZIE: lampy tył z W8, dokładka zderzaka tył W8, wydech kocowy z W8, klapa usa, zderzak przód usa w8, listwy z obrysówkami przód i tył, duże prawe lusterko

WNETRZE: seria - jasna skóra z alcantarą

PLANY: bardzo duże, tyle co mogę powiedzieć że w przeciągu miesiąca auto bardzo się zmieni, z boku z tyłu i z przodu :) graty czekają na malowanie i montaż ;)

Foty serii :

11022012203.jpg

By jacovag at 2012-04-11 11022012204.jpg

By jacovag at 2012-04-11

Aktual :

dsc1396f.jpg

By jacovag at 2012-04-11

dsc1411en.jpg

By jacovag at 2012-04-11

dsc1401m.jpg

By jacovag at 2012-04-11

csc1481w.jpg

By jacovag at 2012-04-11

dsc1464e.jpg

By jacovag at 2012-04-11

dsc1462y.jpg

By jacovag at 2012-04-11

dsc1448h.jpg

By jacovag at 2012-04-11

dsc1442m.jpg

By jacovag at 2012-04-11

dsc1439k.jpg

By jacovag at 2012-04-11

dsc1405h.jpg

By jacovag at 2012-04-11

Opublikowano

fajny Paszczur :good:

Opublikowano

Zacna tylko dekielki na alu zamienić na VW albo OOOO chociaż :decayed: Poka wnętrze:slina:

P.S czym różnią sie tylne lampy z W8 od zwykłych z pierwszych fot?

Opublikowano
Zacna tylko dekielki na alu zamienić na VW albo OOOO chociaż :decayed: Poka wnętrze:slina:

P.S czym różnią sie tylne lampy z W8 od zwykłych z pierwszych fot?

W żadnym wypadku!! Oto właśnie w tych kołach chodzi :)

Uprzedzę Jaca, i napisze ze lampy różnią się chromowanym paskiem pod nimi :)

Opublikowano

prze ch*j ;D

wyglada zacnie

pokaz wnetrze jeszcze :)

ps. fotki tez robia robote

wytlumacz mi tylko jedna rzecz

felga oczywiscie ma rozstaw srub z bmw 5x120

ty oczywiscie masz 5x112 na piascie

i masz dystans tylko 16mm przejsciowy ?

ja w tt mialem 19" z porsche 5x130 na 5x100 przechodzilem i wydawalo mi sie ze min na bezpieczne przejscie ( zeby dobrze osadzic glowke sruby w dystansie .. i miec za co zlapac kluczem ( a i tak mialem specjalne sruby z krotkim lebkiem ) to min. 20mm

chyba ze u ciebie to troche inaczej wyglada lub dystans + sruba jest jakos inaczej zbudowany ... masz moze fotki ?

Opublikowano
  • Autor

tak 16mm, i nie każdy takiego dystansu się podejmuje zrobienia bo jednak niebezpieczeństwo jest, taka granica jakiej się ludzie podejmują to 18mm :) a to koło jest ciężkie do upchania w passacie także każdy mm dobry :)

Opublikowano

Zacnie :naughty::naughty:

Opublikowano

Extra maszyna,ogladalem wczesniej na cultstylu,fela z bmki chyba w modzie do VW.

Opublikowano

Jak się jeździ na takiej feldze i glebie przy polskich drogach ? Zastanawia mnie jak to auto wygląda przy pełnym bagażniku i 5 osobach na pokładzie, jeździ podłogą o asfalt? Czy to może auto tylko na pokazowe zloty i do kościoła w Niedziele?

Opublikowano
  • Autor
Jak się jeździ na takiej feldze i glebie przy polskich drogach ? Zastanawia mnie jak to auto wygląda przy pełnym bagażniku i 5 osobach na pokładzie, jeździ podłogą o asfalt? Czy to może auto tylko na pokazowe zloty i do kościoła w Niedziele?
jeździ się jak na takiej feldze i glebie :D nie umiem na takie pytania odpowiadać bo ja to lubię po prostu, a są ludzie co dla nich na 17 już kręgosłup odpada ;) i ostatnio 5 osób i bagażnik z paroma kg, no i co no trze, opona o nadkole no i większe niedogodności napotkane na drodze też się szurną podłogą :) a jak jeżdżę sam to prawię każdy leżący spowalniacz dostanie ode mnie spodem :)
Opublikowano

Piękne auto + foty robione z głową = prezencja doskonała:slina:, na fejsie ogladałem, na majówce przyjrze sie dokładniej jak juz go złożysz do kupy:kox:

Opublikowano

fajna pasaciana :thumbup1: koło i gleba robią robotę :banan:

Opublikowano

super ten pasesk wygląda, czyli co teraz usa pakiet się szykuje?? ehhh piękny czarny sedan

Opublikowano
jeździ się jak na takiej feldze i glebie :D nie umiem na takie pytania odpowiadać bo ja to lubię po prostu, a są ludzie co dla nich na 17 już kręgosłup odpada ;) i ostatnio 5 osób i bagażnik z paroma kg, no i co no trze, opona o nadkole no i większe niedogodności napotkane na drodze też się szurną podłogą :) a jak jeżdżę sam to prawię każdy leżący spowalniacz dostanie ode mnie spodem :)

I o to się rozchodzi! :wink: Piekny paszczur!

Opublikowano

Fura:kox:

Opublikowano

Ładnie odje.any :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za miłe komentarze, i tak full usa czeka na malowanie :) także do majówki chcę wszystko poskładać :)

Opublikowano

Te felgi robią 70% wyglądu

Opublikowano
Te felgi robią 70% wyglądu

jak w kazdym aucie, felga to podstawa:wink: