jarko Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingvin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 sie trochę rozbestwiłam na koncie mojego męża :gwizdanie: chyba nie macie nic przeciwko:) sony alfa 300 +obiektyw 18-70 mm (KIT) + Tamron SP AF 70-200 mm f/2.8 Di LD (IF) MACRO {Kaśka} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sie trochę rozbestwiłam na koncie mojego męża :gwizdanie: chyba nie macie nic przeciwko:) sony alfa 300 +obiektyw 18-70 mm+ Tamron SP AF 70-200 mm f/2.8 Di LD (IF) MACRO {Kaśka} Niee. nie mamy - Ban załatłwia wszystkio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nosfer Ty brutalu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingvin Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 sie trochę rozbestwiłam na koncie mojego męża :gwizdanie: chyba nie macie nic przeciwko:) sony alfa 300 +obiektyw 18-70 mm+ Tamron SP AF 70-200 mm f/2.8 Di LD (IF) MACRO {Kaśka} Niee. nie mamy - Ban załatłwia wszystkio ciesze się ze nie macie :>[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 14:57_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 trzeba troszkę odgrzebać kotleta zdjęcia z poprzedniego roku. zdjęcia są po poprawkach koloru, kontrastu i poziomów (?). Aparat: Panasonic DMC-LS60 - 6.0MP a to zdjęcie bez poprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A to taki ot sobie kościółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawkol-d1 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Chyba je źle wykadrowałem, ale nie znam się na tym więc mi wolno :gwizdanie: Na płytach mam lepsze zdjęcia, ale nie chce mi się teraz szukać, kiedyś się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 No to coś mojego: Nikon D300, obiektywy różne, zdjęcia z USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darasajjj Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 olympus e-520, przejechane corelem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm37 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Nikon d80+50mm 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 SONY SteadyShot DSC-S2100 jak na caną, którą za niego dałem ponad 460zł to cieńko.. mój stary Panasonik lepiej się nadawał, szczególnie do makro. No ale po malutkich obróbkach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawkol-d1 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nikon d80+50mm 1.8 Jak zrobić takie zdjęcie Ile to już razy stałem z aparatem na tarasie, czy w oknie i waliłem zdjęcie za zdjęciem. Dochodziło nawet do stu zdjęć i żadnego pioruna nie złapałem nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Aparat na statyw, ustawisz dość długi czas naświetlania i włączasz zdjęcia sekwencyjne. A potem po prostu czekasz aż trafisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 zwykłą cyfrówką chyba się tego nie zrobi, prawda? bo ja np w dwóch aparatach nie mogę ustawiać długości naświetlania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Wypadało by mieć w aparacie tryb manualny, tak żeby samodzielnie ustawić parametry ekspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 mam tryb manualny - w sony trochę ubogi ale w panasoniku dosyć szeroki zakres ustawień manualnych ale nie pamiętam, żebym mógł ustawiać dlugość naświetlania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamling Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jeśli masz tryb M to musi się dać ustawić te parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 w Sony mam tryb inteligenty, autoprogram oraz scene, do tego kilka ustawień manualnych tylko. ale w panasoniku miałem dużo więcej możliwości. ogólnie nie jestem zadowolony z nowego zakupu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jakiś dobry poradnik potrzebuję do obsługi lustrzanki. Polecacie coś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi