miszka Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam wszystkich ! 24 lipca zjeżdżam do Polski na urlop , mieszkam na pomorzu i planuję się wybrać na VW Manie , wybiera się może ktoś od nas z klubu . Tutaj jest więcej szczegółów : http://www.vwmania.pl/index.php?id=vwmania2012 Pozdrawiam
Maciek80 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Większość grupy pomorskiej jest co roku i niestety co roku da się zauważyć większy syf... kradzieże, dewastowanie aut, rozróby, darcie mordy, kierujący po pijaku wjeżdżający w auta innych uczestników zlotu itp, itd. Byłem w 2010 i 2011 i gdyby nie to, że mieszkam niedaleko to w życiu bym tam nie pojechał. Jeśli ktoś nigdy nie był i chciałby jechać z drugiego końca Polski żeby zobaczyć jak tam jest to odradzam, nie warto. Są lepsze zloty na których panuje większa kultura. Tu jest za dużo ludzi i nikt nad niczym i nikim nie panuje. Prawdziwych fanów grupy VAG jest niewielu, większość to niestety buraki z okolicznych wsi dla których VW Mania jest okazją do zachlania mordy i rozróby. NIE POLECAM
miedzikos Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Również nie polecam, za dużo chamstwa i brak jakiegokolwiek ładu sprowadza co roku ten zlot na dno...
miszka Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jeżeli tak mówicie to może jednak zrezygnuje z tej imprezy , chociaż szczerze mówiąc pojechałbym bym obejrzeć ten wiejski tuning . Tak na jeden dzień chociaż . A z tym że robi się tam coraz większa obora to niestety taka jest mentalność dzisiejszej młodzieży napić się wódki , spalić skręta , obrzygać się i do domu
Maciek80 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jakby to było tylko w miarę kulturalne chlanie we własnym gronie, jaranie i rzyganie to jeszcze ujdzie, najgorszy jest brak poszanowania cudzej własności, jazda po pijaku i ogólna chamówa. Jeśli będziesz w okolicy tak czy siak to możesz podjechać zobaczyć, pomorze pewnie będzie jeśli nigdy nie byłeś na tak dużej imprezie to z początku będziesz zafascynowany ilością aut i ludzi, takie wielkie "WOOOOW". Ale fajny klimat to tam jest tylko przez pierwsze godziny pierwszego dnia, jak się wszyscy zjeżdżają, rozstawiają i dopiero zaczynają imprezę. Po kilku godzinach jak już większość ludzi jest nawalona to niestety zaczyna się ta gorsza część zlotu, która trwa już do końca
przemciotorun Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 ja z racji tego ze nie mam az tak daleko wybieram sie i w tym roku ale tylko w sobote.... obejrzec auta zrobic jakiegos grila i wypad... niedstety prawda jest to co napisane powyzej, niby w tym roku ma byc lepsza ochrona... ale tak jest mowione co roku....
Maciejo Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Byłem w tamtym roku jeszcze Polówką niestety nie polecam darcie mordy odcinka i muza z tuby non stop mi akurat tylko ktoś naklejki poodrywał ale znaczków i emblematów zginęło dużo
GILI Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Klimat,to był w Rusocinie. Teraz niestety zrobił już się spęd..
Dev Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 byłem w zeszłym roku i było dokładnie tak jak napisał Maciejo jednemu gówniarzowi nieźle skopałem torbę za sciągnie emblematu z mojego auta dzieci to on juz chyba nie bedzie miec ....
prezesik18 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 A ja właśnie dziś jadę. Zobaczymy jak to w tym roku będzie wyglądać, jak coś to fotorelacje zdam
Maciek80 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Ja jutro też wpadnę ale tym razem bez auta jako widz
Rekomendowane odpowiedzi