Gość Rafejkes Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 CHCE WYMIENIć FILTR PRZECIWPYŁKOWY.CO POLECACIE??/ pOZDRAWIAM RAFEJKES
Lukas Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ja polecam watek ktory juz był :razz: http://www.a4-klub.fg.pl/forum/viewtopic.php?t=286
Hugo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Jak piszesz to wyłącz CAPS LOCK , bo pisanie dużymi literami oznacza krzyk !!!!! A co filtrów to polecam Knechta.Nie kupuj przpadkiem Filtrona , bo dużo negatywnych głosów słyszałem o tych filtrach , a teraz właśnie czytałem jak kolega wymienił przeciwpyłkowy na filtrona i musiał zmieniić na inny bo okazało się , że te filtry są do d...
bratpit Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 że te filtry są do d... Zgadzam się z toba w 100% są po prostu do d... , ja kiedyś kupiłem do nissana filtr powietrza oznaczenie wszystko zgodnie z katalogiem zajezdzam do garażu wyciągam stary , zakładam nowy a tu rebus niepasuje za dużo gumy i niechce się zamknąć , straszne dziadostwo zresztą jak wszystko polskie :mrgreen:
dark79 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 dziadostwo zresztą jak wszystko polskie :mrgreen: jestem Polakiem i że niby dziadostwem :) jak to nasz presidento powiedział "sp***rzaj dziadu" :)
Rekomendowane odpowiedzi