ŁukaszA4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To będzie mój 3 wypad na tą majówkę oraz 2 na drift open, myślę że warto się wybrać, bo jest na co popatrzeć. http://www.bmwmpowerclub.com.pl/ http://www.bmwm.beep.pl/zloty/maj2012/majowka.html
dziadek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie to forum... a co driftu nie lubisz? Niestety audi nie bierze udziału
PABLO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a co driftu nie lubisz? Niestety audi nie bierze udziału Lubię jak śmigają Nissany S13, S14
dziadek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 a co driftu nie lubisz? Niestety audi nie bierze udziału Lubię jak śmigają Nissany S13, S14 co za różnica a jak dla ciebie jest to w dymie i tak nie widać
ŁukaszA4 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie to forum... Tak uważasz? Tylko że jakoś zawsze widzę sporo Audiczek...hmm, bo właśnie chodzi o to żeby sobie popatrzeć jak latają bokiem Po prostu w tym roku połączyli dwie imprezy, majówkę z drift open, w tamtym roku było oddzielnie ale warto się przejechać A i po za tym kilka osób z tego forum ma BMW...
dandi88 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Ja miałem BMW, teraz mam drugie Audi i jedyne co mi brakuje to tylnego napędu.... I nie chodzi tu wcale o jakieś śmieszne palenie gumy pod sklepem. Ogólnie o właściwości jezdne i trakcje. Na Majówki BMW chodzę od jakichś hmm.... dobrych z 7 lat. Lubie popatrzeć, posłuchać ..... no i się często też pośmiać, z niektórych TuningóFFF... hehe A dodatkowo Runda DrifT Open jest czymś bardzo pozytywnym, chwali sie za to. JA na pewno będę Co prawda z Buta przyjdę, bo Tor na którym się to rozgrywa mam nie opodal swojego osiedla pozderko i zapraszam.
lapek85 Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 ja także uczęszczam na majówki z BMW, mimo to że teraz nie mam BMW bo musiałem sprzedać i pozostało tylko Audi to zawsze z ciekawością wybieram się na tą impreze.
Rekomendowane odpowiedzi