EndriuGiz Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mam taki problem lata mi drazek od biegow jak we starym fiacie czasami zamiast 1 wchodzi 3 i wkurza mnie to ;/ jak temu zaradzic ?
konus Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 a 2 i 4 dobrze wchodzą? u mnie tak było jak odkręcił się jeden wodzik pod autem
EndriuGiz Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 biegi dobrze wchodzą, lata po prostu jak wyrzucę z biegu nie wraca na środek a jak jest na biegu to wajcha tez lata na boki jakby był na luzie
MATIUS Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 norma w audi i vagach po pewnym przebiegu wyrabiająsię takie tulejki na wybieraku... można to chyba dostać nawet w aso ktoś mi mówił ja też mam luz na boki ale wybierak mam już idealny na wymiankę tylko czekam na chwile wolnego
ŁukaszA4 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 A nie orientujesz się ile w ASO by to kosztowało? U mnie też są drgania drążka, ale biegi wchodzą dobrze. A może być inna przyczyna drgań?
rem3dy Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 A sciagales mieszek? Lewarek zmiany biegow ma na dole taka kule, ktora rusza sie w tak zwanym gniezdzie kulistym . Jest to takie jakby gniazdo osadzone w gumie, ktore polaczone jest z metalowym stelazem. Czasem ta guma wypada z tego stelaza i drazek zaczyna latac. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b775c22aad63e1bd.html# http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=zdjcie0304l.jpg&res=landing
ŁukaszA4 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Guma siedzi na swoim miejscu, więc to nie ta przyczyna. A jest jakaś poduszka pod skrzynią biegów która mogła by się wyrobić czy to raczej na pewno te tulejki na wybieraku?
kigun Opublikowano 27 Lipca 2020 Opublikowano 27 Lipca 2020 W dniu 30.04.2012 o 18:36, EndriuGiz napisał: Mam taki problem lata mi drazek od biegow jak we starym fiacie czasami zamiast 1 wchodzi 3 i wkurza mnie to ;/ jak temu zaradzic ? hej mam to samo, czy udało Ci się rozwiązać temat? co było przyczyną?
Rekomendowane odpowiedzi