Majkel Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Przejrzałem cały wątek i jak już wladi wcześniej zauważył... "pała mięknie" Jest piękna, jest beautyfull!!! Bezawaryjności przede wszystkim!!! ...pw poszło
miedzikos Opublikowano 10 Września 2013 Autor Opublikowano 10 Września 2013 BizoOn, dzięki haha Wandej, lampy są w planie - oczywiście od razu soczewka z b8 Maciek, majkel dzięki dzięki
jozek726 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 kolor jest świetny do tego lakier mega zadbany
miedzikos Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 Fajnie że się podoba tymczasem fotki Z niedzieli na ... [zapomniałem jak się nazywa:facepalm:] Auchan swadzim, fajnie było spotkać m.in. Vario I takie tam znalezione z mycia na styled
miedzikos Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 Nie było takiej potrzeby polerka była 1.5roku temu i jakoś jeszcze efekt widać, na wiosnę trzeba będzie odświeżyć lekko
Fr0styyy. Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Nie było takiej potrzeby polerka była 1.5roku temu i jakoś jeszcze efekt widać, na wiosnę trzeba będzie odświeżyć lekko Ładnie, na tym ostatnim zdjęciu w ogóle morki nie widać
Wandej Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Brakuje czarnych matowych listw S4:naughty:
miedzikos Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 Wandej, tylko i wyłącznie w kolorze matowe nie pasują mi do koncepcji
Wandej Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Według mnie trochę czerni z boku by sie jeszcze przydalo:wink:Ale jak to woli:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
miedzikos Opublikowano 5 Października 2013 Autor Opublikowano 5 Października 2013 Jako że mamy już jesień to taka mała zapowiedź było by więcej no ale wezwali policje
MarianekZg Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ślij na wrzesień! dokładnie fota :kox:
jozek726 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 kiedy będzie zmiana koła ?
miedzikos Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 Jędrek na pewno coś podrzucę ,a co do nowego koła to jak pisałem wcześniej na wiosnę, ale jak dobrze pójdzie i pogoda dopisze to pochwalę się filmikiem
Wandej Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Jędrek na pewno coś podrzucę ,a co do nowego koła to jak pisałem wcześniej na wiosnę, ale jak dobrze pójdzie i pogoda dopisze to pochwalę się filmikiem Rotor 19' :kox:Ją planuje jakieś chińskie rotory na nowy sezon zakupić Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
jedrekx Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Jędrek na pewno coś podrzucę masz jeszcze 9 dni chyba, że chcesz na październik bo to zgłoszenia będą też szły bardzo szybko
Rekomendowane odpowiedzi