longerooo Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Witam :)ma ktoś dekoder kodu Pin do RNSE ???kolega wymieniał licznik w B7 i teraz radio prosi o kod PIN którego gdzieś zapodział....da rade to jakoś ogarnąć poza serwisem?Z góry proszę proszę o pomoc,może być odpłatną
wrclaguna Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 http://www.nawigacjakrakow.pl/radio-navi-code,205.html
longerooo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Opublikowano 10 Maja 2012 a samemu nie da rady tego ogarnąć?słyszałem,że jest program co to odczytuje
wrclaguna Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 a samemu nie da rady tego ogarnąć?słyszałem,że jest program co to odczytuje Poszukaj na chomiku.pl dekodera pinów
longerooo Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Opublikowano 10 Maja 2012 ściągałem i nagrałem dekoder z chomika ale nic się nie dzieje....
Onkel Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 http://www.nawigacjakrakow.pl/radio-navi-code,205.html To tylko to Ci zostaje.
wrclaguna Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 ściągałem i nagrałem dekoder z chomika ale nic się nie dzieje.... Jak ktos się tym zajmuje PROFI to na pewno nie zdradzi ci jak to sie robi
domin79 Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 ściągałem i nagrałem dekoder z chomika ale nic się nie dzieje.... dawaj maila podeśle co trzeba:wink:
peju Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Jak ktos się tym zajmuje PROFI to na pewno nie zdradzi ci jak to sie robi PROFI, PROFI a kwestia jest jedynie wlozenia plytki cd/dvd i odczekaniu chwili.. i za to skasuja 100-200zl, tak jak w przypadku spolszczenia. A w rzeczywistosci chodzi tylko o update z odpowiedniego zrodla, sposob nagrania plyty czy tez jej rodzaj/firma.
larguss Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Odświeżam wątek. Ma ktoś sposób na odkodowanie radia?
BartoszBB Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Również odświeżam , odkopuje? Czy płytka recode wyciągnie kod z radia RNS-E LED z Seata Exeo 2011? Chcę spróbować ale jednocześnie nie chcę ubić navi.
junior555 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 W dniu 13.04.2018 o 09:00, BartoszBB napisał: Również odświeżam , odkopuje? Czy płytka recode wyciągnie kod z radia RNS-E LED z Seata Exeo 2011? Chcę spróbować ale jednocześnie nie chcę ubić navi. Z leda nie wyciągniesz płytą bo ta działa tylko na wersję zwykłą, w leda niestety trzeba wyciągnąć pin z pamięci ew są serwisy które chyba po numerze radia dekodują .
BartoszBB Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 40 minut temu, junior555 napisał: Z leda nie wyciągniesz płytą bo ta działa tylko na wersję zwykłą, w leda niestety trzeba wyciągnąć pin z pamięci ew są serwisy które chyba po numerze radia dekodują . Dzięki za info z płytą rzeczywiście nie działa na tą wersję softu. Pisałem do jednego użytkownika z forum który zajmuje się tego typu sprawami ale nie raczy odpowiedzieć. Znalazłem na allegro magika który wyciągnie kod z serwisu ASO po nr. radia.
Rekomendowane odpowiedzi