iconslave Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 połowa kosztów malowania auta lakierem za 3 tys mam cale audi pomalowane w profesjonalnym warsztacie lakierem no to naprawde bedzie profeska zrobiona za 3 tysie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ale jak dziura sie zrobi to w zabezpieczeniu trzeba będzie mieć puchę w bagażniku i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniek Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 połowa kosztów malowania auta lakierem za 3 tys mam cale audi pomalowane w profesjonalnym warsztacie lakierem no to naprawde bedzie profeska zrobiona za 3 tysie Wyjąłeś mi to z ust. Widziałem już auta pomalowane za 3koła i już wolę swój lakier z niedoskonałościami niż takie oje**ne lakierem na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 nie ma co dyskutować o cenach lakierowania złego czy dobrego, temat jest o gumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja plastidipa używam ostatnio do czego popadnie - pokolorwałem sobie słuchawki, mikrofon, konsolę dj'ską i efekt niesamowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 hah jesteś sławny na FB z swoim testem PlastiDip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 hah jesteś sławny na FB z swoim testem PlastiDip ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 https://www.facebook.com/oemtuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 hehehe ludzie sa jednak zjebani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Sledze i sledze ten temat i tak nasunelo mi sie pare pytan. Chcialbym cale auto pomalowac na czarny mat a mam teraz srebrny kolor to nie powinno byc problemu? Sam tego nie bede malowal bo sie nie mam umiejetnosci/sprzetu. Oddalbym do tej firmy oem+ no i czy ktos juz kozystal z ich uslug? Czy w zime tez maluja? No i czy jak powiedzmy na jakims elemencie powiedzmy zostanie naruszona ta warstwa plasti dip to to potem zeby to naprawic to trzeba zerwac w tym miejscu powloke i nowa nalozyc czy mozna jakos inaczej to zalatac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Sledze i sledze ten temat i tak nasunelo mi sie pare pytan. Chcialbym cale auto pomalowac na czarny mat a mam teraz srebrny kolor to nie powinno byc problemu? Sam tego nie bede malowal bo sie nie mam umiejetnosci/sprzetu. Oddalbym do tej firmy oem+ no i czy ktos juz kozystal z ich uslug? Czy w zime tez maluja? No i czy jak powiedzmy na jakims elemencie powiedzmy zostanie naruszona ta warstwa plasti dip to to potem zeby to naprawic to trzeba zerwac w tym miejscu powloke i nowa nalozyc czy mozna jakos inaczej to zalatac? 1. można każdy kolor na każdy położyć, kryje dobrze. 2. oem+ maluje za***iście (wiem nie z doświadczenia, ale z opinii innych) 3. malują nawet wiosną 4. jak u mnie się naruszyło na felach (koła były srebrne, kawałek się zerwał) to po umyciu wodą pod ciśnieniem i zwykłym pryśnięciu sprayem w to miejsce idealnie zakryło i nie było śladu że ponownie było malowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 zgadzam sie z 1 z 4 u mnie bylo podobnie prysniesz kryje i z bogiem sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No najbardziej mnie wlasnie to przerazalo ze jakby cos sie stalo to jak to potem sie pokryje. No to postanowione, teraz tylko musze zadzwonic do oem i zapytac o dokladna cene i ustawic sie na termin. A czy pod wplywem minusowej temperatury nie dzieje sie nic niepokojacego z plasti dip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 a tego ja jeszcze nie wiem bedzie to moja pierwsza zima na dipie hehehe reklama biedronki -krakersy - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 A to Plasti Dip **Czarny Mat** PlastiDip (2602225457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to wcześniejsze co wklejałeś to chyba jakaś podróba Używałem, inni też i nie jest to żadna podróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No a powiedzcie jak z kolorem biały mat jest trudniejszy do utrzymania niż czarny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 A to Plasti Dip **Czarny Mat** PlastiDip (2602225457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to wcześniejsze co wklejałeś to chyba jakaś podróba Używałem, inni też i nie jest to żadna podróbka pierwszy raz widziałem więc stąd podejrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No a powiedzcie jak z kolorem biały mat jest trudniejszy do utrzymania niż czarny? i jeden i drugi kolor trudno utrzymać w czystości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 No a jakis inny typu pomarancz czy zolty? No a jak z ta czystascia na powierzchniach malowanych plasti dipem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Muchy pod cisnieniem schodza bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi