variocustoms Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 Ja malowałem, co masz zamiar malować? Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Dot Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witajcie Chcialem przedstawic swoja oferte zmiany koloru Waszych samochodow za pomoca Plastidip . Jezeli ktos chcialby zmodyfikowac swoj kolor badz element swojego samochodu i miec mozliwosc w przyszlosci powrotu do koloru bazowego bez zadnych uszkodzen lakieru to ta oferta jest skierowana wlasnie do Was! Po krotce na czym to polega : Plastidip jest to guma syntetyczna nagladana za pomoca specjalych pistoletow . Plastidip pozwala na zabezpieczenie lakieru np. kamieniami lecacymi z drogi . Mozliwy jest wybor kazdego koloru z palety NCS jak i bezbarwnej powloki Gwarantuje najnizsze ceny W MAŁOPOLSCE! w celu ustalenia kosztu prosze o kontakt telefoniczny 535962205 poniewaz zalezy to od danej marki samochodu badz elementu!
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Dot, w tym wątku wszyscy wiedzą o co chodzi popraw posta bo ortografia i styl
Dot Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 wydaje mi sie ze wszystko jest ok zarowno ortografia jak i styl
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Kolejna sprawa, jak masz taki certyfikat to oferuj towar ale rób dumpingu ---------- Post dopisany at 16:36 ---------- Poprzedni post napisany at 16:35 ---------- nagladana to nie to samo co nakładana
Dot Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 cos takiego bedzie niedlugo , z Tomkiem jestesmy w stalym kontakcie :) wiem ze to konkurencja dla Twojej firmy wiec nie szukaj haczykow bo i tak ich nie znajdziesz
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 jak uważasz ale rejestrujesz się na forum i od razu lecisz z ofertą
Dot Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 teraz bede czesto na tym forum poszukuje aktualnie a4 dlatego tez tutaj sie znalazlem
suchys4 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Orientuje się ktoś może ile potrzebował bym plastidipa na pomalowanie dokładek zderzaka i progów?
Hugo Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Witajcie Chcialem przedstawic swoja oferte zmiany koloru Waszych samochodow za pomoca Plastidip . Jezeli ktos chcialby zmodyfikowac swoj kolor badz element swojego samochodu i miec mozliwosc w przyszlosci powrotu do koloru bazowego bez zadnych uszkodzen lakieru to ta oferta jest skierowana wlasnie do Was! Po krotce na czym to polega : Plastidip jest to guma syntetyczna nagladana za pomoca specjalych pistoletow . Plastidip pozwala na zabezpieczenie lakieru np. kamieniami lecacymi z drogi . Mozliwy jest wybor kazdego koloru z palety NCS jak i bezbarwnej powloki Gwarantuje najnizsze ceny na rynku! w celu ustalenia kosztu prosze o kontakt telefoniczny 535962205 poniewaz zalezy to od danej marki samochodu badz elementu! Zamiast wyskakiwać z komercyjną reklamą może zapoznałbyś się z regulaminem forum?
Dot Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Orientuje się ktoś może ile potrzebował bym plastidipa na pomalowanie dokładek zderzaka i progów? a z jakiego na jaki kolor 1-2L max
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 suchys4 czym masz zamiar malować? HVLP czy elektrykiem ? czy np. spray'em ?
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 2 litry to minimum jak dla mnie, na progach często się obciera spodniami więc 6 warstw to minimum, jaką masz dyszę i zakres pracy tego pistoletu w barach?
suchys4 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Nie mam pojęcia o parametrach. Pytam orientacyjnie bo zastanawiam się czy malować normalnie czy próbować plastidipem. Po tym co napisałeś widzę, że lepiej będzie pomalować normalnie.
Dot Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Dysze musisz miec 1.4-1.5 - musze przyznac racje koledze Vario , jednak 2L to jest minimum
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Dot, dysza 1,4 - 1,5 i 2 bary to złe parametry, dysza 2,1 jest ok, 1,4-1,5 to na lusterka i małe pierdoły może być Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Dot Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 tutaj bym sie klocil ale nie bede wchodzil w polemike Ty pracujesz tutaj ja tam Pozdro i nie ma sie co wadzdic wzajemnie
variocustoms Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Nie mam zamiaru toczyć wojny, mam i taki i taki pistolet i widzę jaka różnica jest, polemika techniczna jest wręcz pożądana Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Rekomendowane odpowiedzi