Ksiadz Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Vario, tak jak pisałeś, właśnie z nimi rozmawiałem. Produkt do wymieszania z ich "thinerem" czy jakkolwiek to nazwać, rozpuszczalnikiem. Mówią że od 45%-50%. Nie robią gotowych bo różne pistolety itd., że każdy najlepiej sam sobie wymiesza. A co do czyszczenia sprzętu to też niby polecili ten swój rozpuszczalnik.
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 jednak na moje wyszło Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
Ksiadz Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 No skoro w tym siedzisz już spory czas... Wychodzi na to, ż powinienem kupić jedna puchę 5l koloru, puche 5l thinnera i około 2l z małej koloru i thinnera. To powinno wystarczyć na avanta.
variocustoms Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 długo nie siedzę ale długo się tym interesuję
variocustoms Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 jest Plasti Dip 1 L do malowania pistoletem grafitowy (3021597083) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. No chyba, że spray to jest tzw. gun metal za 69,90 zł puszka 400 ml
quidy Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Grafit to ten co jest na zdjęciu w aukcji ? Chcę sobie felgi trzasnąć w grafit tak jak tutaj File:Audi RS4 B7 Cabriolet front.JPG - Wikimedia Commons i nie wiem czy ten ze zdjęcia w aukcji nie będzie trochę za ciemny. Ewentualnie jeszcze wchodzi w grę czarny na wysoki połysk.
variocustoms Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Powiem szczerze ten z aukcji jest nawet ciut jaśniejszy
quidy Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 No fakt, na tym zdjęciu to wygląda na szary Masz jakieś zdjęcia w słońcu ?
variocustoms Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 w słońcu nie, zima jest i słońca brak ---------- Post dopisany at 15:57 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ---------- PlastiDip Orange Blaze felga MB 18'' x 9'' z dedykacją dla Patryk | Facebook
Kazik123 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 jaką min temp do nakładania bo nie mam ogrzewania w garażu druga sprawa czy na dipa można nakładać wosk, czy pod ręką czuć że to guma mam zamiar dać grill i ramki na czarny mat i może lusterka do tego albo spray albo hvlp co lepiej na te elementy
variocustoms Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Wosk nie. Lepiej QD np. Reloada albo z Chemical Guys, ostatecznie Meguiarsa. Temp mam 17-19 to idealna temp. Lepiej spray albo HVLP jak masz takowy Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip - dystrybutor felg ROTIFORM
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 PlastiDip 1 L do malowania pistoletem miętowy NCS (3100828896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:05 ---------- miętowy czy seledynowy ... kwestia nazewnictwa ---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ---------- jak chcesz na całe auto albo więcej niż 1 L to kontakt PW proszę
siemasz007 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Czy plastdipu można z powodzeniem użyć przy regeneracji przycisków/przełączników w B6 ? Czy będzie lepszy efekt aniżeli po użyciu czarnego matu z Bola ? Mam na myśli co jest bardziej zbliżone do oryginalnej powłoki i czy będzie na tyle wytrzymałe ?
Nelson Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 PlastiDip 1 L do malowania pistoletem miętowy NCS (3100828896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:05 ---------- miętowy czy seledynowy ... kwestia nazewnictwa ---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:06 ---------- jak chcesz na całe auto albo więcej niż 1 L to kontakt PW proszę Bardziej chodziło mi o coś w ten deseń http://i1195.photobucket.com/albums/aa385/dangerbells/seledyn.png
variocustoms Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 to raczej jest zielony blaze PlastiDip BLAZE GREEN FLUORESCENCYJNY 1L NOWOŚĆ!!! (3059466968) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. u mnie też dostępny no chyba, że dobierzesz sobie kolor z numeru RAL albo NCS to też załatwię przyciski raczej nie aczkolwiek ja od miesiąca mam już plastiki przy przyciskach od otwierania szyb i klamkach zrobione dipem i nie ma problemu żadnego z wycieraniem powłoki
Rekomendowane odpowiedzi