Ksiadz Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Ty masz też trochę inny materiał. W Polsce dostajemy zmieszany produkt, gotowy do użycia. Pewnie inaczej będe musiał ustawić pistolet i tak. Racja. Ja mieszałem sam z rozpuszczalnikiem.
Autocolorshift Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Troszkę lipa z dym dachem,lampami itp Razi ;/ Myślę, że za długo zwlekałeś z odklejeniem taśm itp i dlatego dip po odchodzil Sprawdziłem to i im dluzej czekasz tym większe ryzyko na odchodzenie dipa razem z tasma
Ksiadz Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Troszkę lipa z dym dachem,lampami itpRazi ;/ Myślę, że za długo zwlekałeś z odklejeniem taśm itp i dlatego dip po odchodzil Sprawdziłem to i im dluzej czekasz tym większe ryzyko na odchodzenie dipa razem z tasma Mi tego mówić nie musisz, hehe. Dokupię małego spraya i poprawie. A z odklejaniem była lipa, bo mi zabrakło i niestety musiałem czekać do następnego dnia.
Ksiadz Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 To ile w końcu poszło? Dipa żółtego 12.5 litra, plus rozpuszczalnik, jakieś 9 litrów.
Autocolorshift Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Ile razem wszystko kosztowało jesli to nie tajemnica?
Ksiadz Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Ile razem wszystko kosztowało jesli to nie tajemnica? Jaka tajemnica ;-P 5 l dipa - 90 F 2.5 l dipa - 52 F Taulene - 10 l - 36 F Do tego doliczyć taśmę, folię, maskę, gaz w butli na ogrzanie (hahahha). Liczę że około 300 F wydałem ;-P
Autocolorshift Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 To ile tego dipa Ci poszlo? 12,5 litra kupiles plus rozpuszczalnik?
Ksiadz Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Tak. Dokładnie. Bo tu sprzedają ale nie gotowy produkt, tylko trzeba wymieszać.
Autocolorshift Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Czyli około 1500 złotych. Za tą cenę kupisz już folię n całe audi a4 kombi i dokupisz narzędzia do aplikacji
Ksiadz Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Może i tak. Ale mnie folia nie interesowała. Chciałem spróbować dipa, z tym zacząć się bawić. Myślę, że z folią więcej zabawy i nauki, choć nie twierdzę że dipowanie jest łatwą sprawą.
Autocolorshift Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Kwestia wprawy Folia nie jest az taka straszna
Młody Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 To ja dam Ci 2.000 zł a Ty mi zrobisz folią auto
Autocolorshift Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Napisałem tylko, ze za cene dipa kupisz juz folię bdb producenta. Ja za 2tys nie oklejam,a ale znam firmy które Ci okleją tylko nie wiem czy bedziesz zadowolony
Bezdomny Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Napisałem tylko, ze za cene dipa kupisz juz folię bdb producenta.Ja za 2tys nie oklejam,a ale znam firmy które Ci okleją tylko nie wiem czy bedziesz zadowolony Chcialbym znac asa, ktory sie podejmuje full wrapa za 2 tysie. To jakis samobojca chyba i robi to na lewo czyli bez podatkow albo jakas folia typu no name. Nooo chyba, ze jakies dofinansowanie dostal i poki ma 20.000 tys. z urzedu to leci, a pozniej sie zawinie...
Autocolorshift Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Nie wiem, nie wnikam, ale znam takich asów
Kasjan Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Na podlasiu sa dwie firmy oferujace malowanie plastidipem. Tint you car i DIPPEX. Zauwazylem ze dippex ma autoryzacje oem+ ale tint your car ma wiecej a nawet sporo wiecej realizacji. I teraz mam problem gdzie sie udac? Moze ktos cos slyszal o tych firmach? Czy raczej nie powinne nic spartolic?
Kasjan Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Hmm... skoro tak mowisz to masz jakies doswiadczenie z nimi. Zadzwonie do nich i zapytam ile mi policza za dach w czarny mat i felgi 18 na orange blaze.
Rekomendowane odpowiedzi