Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwna sytuacja na allegro odnosnie mojej sprzedazy ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigeria i wszystko jasne. Typowi wyłudzacze i oszuści. Znajomy kiedyś widział w porcie w Nigerii jak rozładowywali odśnieżarki, ciekawe do czego im potrzebne. :) Kiedyś do firmy, w której pracuje odezwali się Nigeryjczycy, że są zainteresowani współpracą i chcą się spotkać u nas w Polsce. W ciągu 5 min przysłali skany paszportów, żeby na ich podstawie wystawić im zaproszenia do wizy. Maili i telefonów od nich miałem od groma, by im przysłać tą wizę ale nie zgodziliśmy się. Firma, którą mieli niby reprezentować w ogóle nie istniała a dokumenty firmy, które nam przysłali były spreparowane.

Opublikowano

Miałem dosłownie tę samą sytuację. Sprzedawałem na allegro Nikona D700 i osobno obiektyw. Dostałem zapytania czy wyślę za granicę, konkretnie do Nigerii właśnie :decayed: Maile przychodziły również z rosyjskiego adresu i były w języku angielskim. Z początku miałem zamiar się zgodzić bo zależało mi na szybkiej sprzedaży ale jakoś zwątpiłem i zrezygnowałem. Dzięki Bogu :banan:

Opublikowano

kolego nie odbieraj nie czytaj i nawet o takim czymś nie myśl

zwykła podpucha

Opublikowano

dodaj do spamu jego adres email i po sprawie :)

Opublikowano

Kurcze a myślałem, że tylko w polsce takie przekręty robią:grin:

Opublikowano

ja miałem dwa razy taką sytuacje, to są zwykli naciągacze, nie warto sobie zawracać głowę takim czymś :hi:

Opublikowano

A ja bym znalazł kogoś kto zna ruski i napisał mu mail. :grin: Jak nie odpowie to niech sie buja. Z resztą możesz zaryzykować ale nic nie wysyłać dopóki hajs nie będzie na koncie. Jak wtopa to od razu do allegro niech blokują konto i łapią jego ip.

Opublikowano

Poczytaj sobie co tam piszą a potem poczytaj sobie komentarze to zobaczysz inne adresy "do wysyłki" :grin:

http://allegro.mikroprogramy.pl/komu.html

Opublikowano

jaki jest koszt wysyłki paczki ok 1 kg do Nigerii, wie ktoś ????

chętnie wysłałbym zużyte prezerwatywy albo coś równie smierdzącego :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

ale banda czego to Polak nie wymyśli

Opublikowano

w sumi jak jakis czas temu sprzedawałem swojego lapka to tak samo mi ten gość z Nigerii przysyłał maila że chce kupić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
wyslij za pobraniem :kox: hehe

wyśle za pobraniem i zapłaci dwa razy za przesyłkę jak lap wróci

Opublikowano

To mi koles dawal 900 dolcow za kabel do Sony Ericsona :D Przyszlo nawet potweirdzenie wplaty dla mnie z royal czegos tam i ze jak tylko on potwierdzi ze wyslano przedmiot, to kasa leci do mnie :D I mialem to wyslac do Nigerii :D