rawablus Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 Witam. Po odłączeniu klemy zaczeły falowac obroty. Próbowałem sposobu z odpięciem wtyku od przepustnicy i nic. Ustawiałem tez vagiem 208.1 i dalej to samo. Czy procedura ustawiania vagiem 208.1 czyms sie rózni od innych vagów. Prosze o pomoc. ADR 96r. 1,8. Procedure ustawiania wziołem z tej stronki.
mloody_s-line Opublikowano 11 Maja 2012 Opublikowano 11 Maja 2012 ją miałem podobnie jak u ciebie kolego. Wykasowalem tym samym vagiem błędy i auto smiga dobrze.
rawablus Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 W sumie to ja też robiłem to na czysciocha , autko było bez błędów i rozgrzane do 90 st. Może coś robiłem nie tak ?? Po wejsciu w bloki pomiarowe i wpisaniu wartosci 098 wszedłem w nastawy podstawowe i nastawnik przepustnicy ruszył , było klikniecie i wszystko powinno byc dobrze ale nie jest. Jest jeszcze jedna sprawa , w nastawach podstawowych w prawym górnym rogu powinno pisac ze adaptacja trwa a u mnie nic nie pisało. Zrobiłem coś zle?
krzysiekml Opublikowano 13 Maja 2012 Opublikowano 13 Maja 2012 vag-a 311 użyj (pełnej wersji) i będzie chulać
marcinos80 Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Nie pełna wersja z pewnością tu procedura-http://www.vcds.pl/index.php?mod=site&id=9
Rekomendowane odpowiedzi